HP dc7600: Új, üzleti célú asztali PC

forrás Prim Online, 2005. október 17. 12:33
A HP ma bemutatott, új HP dc7600 üzleti célú asztali PC-je a legújabb Intel-technológiát többféle ágazatvezető biztonsági jellemzővel és fejlett felügyeleti eszközökkel ötvözve csökkenti a rendszerköltséget, javítja a produktivitást és egyszerűsíti a PC-fenntartás feladatát. Mindhárom házkonfigurációban közös szoftver image-et alkalmaz. Fejlett jellemzői és jó szervizelhetősége révén bármilyen IT-környezetben könnyen telepíthető és karbantartható.
A HP dc7600 az alapkiépítés részeként tartalmazza az első olyan beágyazott biztonsági lapkát, amely a Trusted Computing Group új Trusted Platform Module (TPM) 1.2 specifikációja szerint készült, opcióként pedig a HP ProtectTools Embedded Security biztonsági szoftvermegoldást futtatja.

A dc7600 a legújabb Intel Celeron D, Pentium 4 és Pentium D processzorokkal rendelhető. Ideális rendszer minden olyan felhasználónak, aki több, nagy CPU-kapacitást igénylő alkalmazás (pl. valamilyen irodai alkalmazás és vírusellenőrző program) párhuzamos futtatása esetén is szeretne nagy teljesítményt elérni. Párhuzamos feladatvégrehajtási (multitasking) képességei folytán jól boldogul a nagy adattömeget feldolgozó alkalmazásokkal. A multitasking hatékonyságát fokozza a kétmagos processzor, a sávszélességet a fogyasztás növelése nélkül bővítő kétcsatornás DDR2 memória, a 3,0 Gb/s sebességű SATA merevlemez, valamint a kétkijelzős megjelenítést támogató Intel GMA 950 grafikus vezérlő, amely elődje, a GMA900 teljesítményének dupláját nyújtja.

A HP asztali gépei közül a dc7600 sorozat elégíti ki elsőként teljes egészében a veszélyes anyagok használatát korlátozó uniós RoHS irányelv követelményeit.

A dc7600 Business Desktop PC már Magyarországon is kapható.

Kulcsszavak: PC desktop HPQ

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50