Továbbfejlesztette ingyenes online víruskereső szolgáltatását a Trend Micro

forrás Prim Online, 2005. november 4. 16:25
A Trend Micro bejelentette ingyenes online víruskereső szolgáltatása, a HouseCall továbbfejlesztett változatát. A frissített verzió már kémprogram-felismerő és -eltávolító szolgáltatást is tartalmaz, valamint a webböngészők és operációs rendszerek szélesebb körét támogatja.
A szolgáltatás bármikor, bárki által letölthető és eseti ellenőrzésre használható; képes az egész gépet átvizsgálni és a fertőzéseket
eltávolítani.

Az 1997 májusában elindított Trend Micro HouseCall szolgáltatással a felhasználók egy webböngésző használatával könnyedén megvizsgálhatják számítógépüket, és eltávolíthatják róla a vírusokat, férgeket és egyéb rosszindulatú kódokat. A HouseCall frissített változata már a kémprogramokat és reklámprogramokat is felismeri és eltávolítja.

A Trend Micro jelentősen bővítette a HouseCall által támogatott böngészők listáját: a Microsoft Internet Explorer mellett most már a Mozilla (Firefox), az Opera és a Netscape is használható. A Microsoft 98/NT4.0/W2K/W2K3/XP SP2 rendszerek támogatása mellett a HouseCall kompatibilis más, nem Windows operációs rendszerekkel is, például a MacOS X, Solaris és Linux platformokkal.
Kulcsszavak: Trend Micro

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59