Új eszközgazdálkodási megoldást dobott piacra a CA

forrás Prim Online, 2006. február 10. 10:09
Bemutatta CA új Asset Management r11 integrált eszközgazdálkodási programcsomagját a CA.  A termék az IT-erőforrások műszaki, működési és pénzügyi teljesítményének optimalizálásával járul hozzá az ügyfelek költségeinek csökkentéséhez és a hatékonyabb döntéshozatalhoz. A CA stratégiai fontosságú integrációs platformját hasznosító CA Asset Management segítségével a szervezetek biztosabban kezelhetik a különféle kritikus IT-kihívásokat, köztük a hatósági megfelelés és az informatikai eszközök pénzügyi kezelése terén tapasztalt erősödő nyomást, valamint a bevált ágazati gyakorlat (pl. ITIL) szerinti működés követelményét.
A különböző informatikai eszközgazdálkodási funkciók (pl. eszközfelismerés és leltárkészítés, szoftverlicenc-kezelés, szállító- és szerződéskezelés, pénzügyi irányítás) egyesítésével a CA Asset Management támogatja a CA nagyvállalati IT-üzemeltetésről alkotott jövőképét. A tervezéstől a selejtezésig terjedő teljes életciklus alatt döntéstámogató analitikákat készít minden eszköztípusra, függetlenül attól, hogy lízingelték, vagy licencmegállapodás keretében, esetleg kezdettől fogva saját tulajdonú eszközként használják az adott rendszert.

A CA szerint az Asset Management fő elemét képező központi vezetői adatbázis segítségével a szervezetek szorosabban kézben tarthatják IT-eszközeiket, automatizálhatják az informatikai folyamatokat, és jobb döntéseket hozhatnak az erőforrások és a költségvetés elosztásával kapcsolatban. Az új egyeztető motorral összevethetik egymással a legutóbb felismert és már korábban meglévő eszközöket, és összekapcsolhatják az IT-eszközök működési és pénzügyi tulajdonságait. Ez jelentősen mérsékli a szervezet kockázatát egy potenciális megfelelési audit során.

Az egyetlen központi adattárral dolgozó CA Asset Management gondoskodik róla, hogy az üzleti döntéseknél egységes és pontos eszközadatokra támaszkodjanak. Képet ad a teljesítménymutatókról, pl. az eszközkihasználtságról, a szállítónkénti szoftverhibákról és elhárításukról, így segítségével a vezetők gyorsabban behatárolhatják a vállalati szintű hatékonyságnövelés és költségcsökkentés szempontjából értékes lehetőségeket. Webes felülete integrált módon jeleníti meg a CA IT-üzemeltetési alkalmazásaitól érkező eszközinformációkat és adatokat (pl. hálózati forgalom, szoftvermérési adatok, help desk információk), és ily módon lehetővé teszi a szervezet számára az IT-szolgáltatások minőségének, átláthatóságának, rugalmasságának és rendelkezésre állásának javítását.

A CA Asset Management garantálja a megfelelőséget a szoftverlicencek területén, mivel automatikusan egymáshoz rendeli a felismert szoftverinstanciákat és a megfelelő licenceket.  Szoftverminta-adatbázisa több ezer szoftverváltozatot képes felismerni.

A CA Asset Management három új és továbbfejlesztett terméket integrál: Unicenter Asset Intelligence r11 SP1, Unicenter Asset Management r11 és Unicenter Asset Portfolio Management r11. E termékek licence külön is megvásárolható.

Kulcsszavak: ügyvitel CA

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Dekarboizáció és hatékonyságnövelés egyszerre az iparban

A globális üvegházhatásúgáz-kibocsátás 45 százalékát adja az ipari tevékenység, így a klímacélok elérése érdekében kulcsfontosságú a szektor dekarbonizációja. A Schneider Electric a világ elsőszámú ipari szakvásárán, a Hannover Messén mutatta be azokat az innovációkat, amelyek lehetővé teszik az ipari szereplők számára a kibocsátásuk csökkentését és a termelési hatékonyságuk növelését.

2024. április 26. 11:33

Az SAP AI-alapú fejlesztéseivel a gyáripar is átalakul

A termelékenység, a hatékonyság és a precizitás újabb szintje érhető el azokkal az AI-alapú fejlesztésekkel, melyeket az SAP mutatott be az ellátási láncokhoz kapcsolódó megoldásaiban a Hannover Messe kiállításon. A valós idejű adatokból származó, mesterséges intelligencia által felfejtett következtetések abban segítenek a vállalatoknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az ellátási láncok egészében, racionalizálják a termékfejlesztést és javítsák a gyártás hatékonyságát.

2024. április 25. 16:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50