Trend Micro: többrétegű, továbbfejlesztett kémprogramvédelmi megoldás

forrás Prim Online, 2006. február 28. 14:08
A Trend Micro bejelentette az InterScan Web Security Appliance elérhetőségét. Az új, átjáró alapú hardvermegoldás átfogó védelmet nyújt a vállalatoknak a rosszindulatú kódok és a tartalombiztonsági fenyegetések ellen.
Az InterScan Web Security Appliance a vállalat átjáró alapú biztonsági megoldásainak legújabb tagja. A termék a védelem első vonalaként biztosítja a kémprogramok, a szürke programok, a vírusok és az adathalászat elleni védelmet. Az InterScan Web Security Appliance egyedülálló képessége, hogy automatikusan, ügynökprogramok nélkül, a Trend Micro kárelhárítási szolgáltatásaival együttműködve tisztítja meg a számítógépeket. Felismeri és blokkolja a rosszindulatú kódokat, URL-szűrést végez és adathalászat elleni védelmet nyújt, ezáltal megakadályozza a kémprogramok és más hasonló fenyegetések bekerülését a hálózatba. Együttműködik a Trend Micro többi, integrált kémprogramvédelmi megoldásaival, mint például a Trend Micro Anti-Spyware Enterprise Edition és az OfficeScan, így rugalmas, többszintű védelmet biztosít az üzleti hálózat minden végpontján - az internetátjáróktól a webszervereken át a számítógépekig.

Napjaink egyik legnagyobb informatikai kihívását a kémprogramok és más tartalombiztonsági fenyegetések elleni küzdelem jelenti - az InterScan Web Security Appliance pedig kifejezetten ezekre a problámákra nyújt megoldást. A Trend Micro 2005 júliusában végzett globális felmérése is ezt támasztja alá: a megkérdezett vállalati végfelhasználók 39 százaléka gondolja úgy, hogy az informatikai részleg erősebb védelmet biztosíthatna a kémprogramok és az adathalászat elleni védekezés területén. Az IDC ugyanebben az évben készített felmérésében szintén arra mutat rá, hogy a kémprogramok jelentik a második legnagyobb fenyegetést a vállalatok számára.
Kulcsszavak: Trend Micro

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59