Továbbfejlesztett online vírusvédelmi megoldás a Trend Micrótól

forrás Prim Online, 2006. március 15. 15:44
A Trend Micro bejelentette a HouseCall Server Edition 6.5 elérhetőségét, amely a Trend Micro online fenyegetésfelismerő és -eltávolító szoftverének legfrissebb verziója.
A napjainkban egyre jobban elterjedő internetes tevékenységek, mint például az elektronikus banki szolgáltatások, az e-kereskedelem és más bizalmas online tranzakciók, magasabb szintű biztonságot igényelnek. A HouseCall csökkenti a vírusok, kémprogramok, billentyűzetnaplózók, valamint a személyazonosság-lopásra és online csalásokra használható rosszindulatú eszközök és más fenyegetések okozta veszélyek kockázatát. A felhasználók az interneten keresztül érhetik el a terméket, amely előzetes szoftvertelepítés nélkül használható. A HouseCall támogatja a Firefox- és Mozilla-alapú böngészőket és kompatibilis többek között a Linux- és Solaris-alapú operációs rendszerekkel, így lehetővé teszi, hogy a vállalatok és szolgáltatók szinte minden platformon hatékony segítséget nyújtsanak online ügyfeleik részére.

A HouseCall Server Edition 6.5 képes a rosszindulatú kódok összes típusának felismerésére és eltávolítására, beleértve a kémprogramokat és a kéretlen reklámprogramokat is. A Security Scan funkció révén a felhasználók azonosíthatják a hiányzó biztonsági javításokat és egyéb sebezhetőségeket - mindezt egy megújult, könnyebben kezelhető felhasználói felületen, amelyet az ügyfelek saját webhelyük vagy intranetjük megjelenéséhez igazíthatnak. Az új verzió emellett egy új portvizsgáló szolgáltatást is tartalmaz, amelynek segítségével megállapítható, hogy a felhasználó tűzfala megfelelően van-e konfigurálva, illetve hogy nyitva van-e rajta sebezhető port. A HouseCall Server Edition saját webhelyen történő működtetésével a szolgáltatók minimálisra csökkenthetik a rosszindulatú kódokkal kapcsolatos ügyfélszolgálati hívások számát.

A HouseCall Server Edition további díj ellenében a Trend Micro által üzemeltetett szolgáltatásként is elérhető. Ez a változat lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy gyorsan, telepítési, karbantartási és sávszélességgel kapcsolatos költségek nélkül vezessék be a HouseCall szolgáltatást.
Kulcsszavak: Trend Micro

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59