Trend Micro: új védelmi megoldás a kémprogramok ellen

forrás Prim Online, 2006. április 27. 17:58
A Trend Micro bejelentette legújabb kémprogramvédelmi megoldását, amely egyedülálló módon képes a nehezen felderíthető kémprogramok és szürke programok felismerésére és eltávolítására.
A Trend Micro Anti-Spyware számos automatikus funkcióval rendelkezik, így hatékony védelmet és könnyű használhatóságot biztosít a korlátozott informatikai erőforrásokkal rendelkező cégek számára. A Trend Micro Anti-Spyware terméke a vezető PC-gyártók által szállított, több mint 6 millió gépen előtelepített technológiára épül, ezáltal megbízható és más szoftvertermékekkel is kompatibilis.

A Trend Micro a kémprogramok elleni megoldásainak fejlesztésekor a kémprogramok és szürke programok valós idejű azonosítása és eltávolítása mellett olyan továbbfejlesztett funkciók biztosítását tartotta szem előtt, amelyek a cég méreteinek megfelelően testre szabhatók és ezáltal könnyen használhatók. A különböző vírusvédelmi és biztonsági szoftverekkel együttműködő megoldások akár önállóan, akár egy többszintű védelem részeként is hatékony védelmet nyújtanak a hálózat több pontján.

A Trend Micro kémprogram védelmi termékei az egyik leghatékonyabb megoldásnak tartott technológiát, a CWShreddert tartalmazzák, amely a felderítése ellen folyamatosan új módszerekkel védekező CoolWebSearch böngészőeltérítő és változatai ellen nyújt hatékony védelmet. A Trend Micro számos kutató és támogató központtal rendelkezik világszerte, melyek a termékek folyamatos frissítése mellett az ügyfelek folyamatos védelmét is biztosítják a legújabb kémprogramok okozta fenyegetések ellen.

A Trend Micro Anti-Spyware számos automatikus funkcióval rendelkezik: felismeri a védtelen számítógépeket, a telepítések és a frissítések pedig a háttérben történnek, így a rendszergazdák a végfelhasználók munkájának megzavarása nélkül, egy webalapú felületen keresztül központilag telepíthetik és felügyelhetik ezt a kémprogramvédelmi megoldást, amelynek segítségével a teljes vállalati rendszer átlátható és ellenőrizhető.

A Trend Micro kémprogramvédelmi megoldásai három változatban érhetők el: a Consumer változat az otthoni felhasználóknak, az SMB változat a kis- és középvállalkozásoknak, az Enterprise változat pedig a nagyvállalatoknak készült.
Kulcsszavak: Trend Micro

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59