Bárki kipróbálhatja a CounterSpy 2 kémprogram-eltávolítót

forrás Prim Online, 2006. szeptember 25. 09:45
A Sunbelt Software mindenki számára elérhetővé tette a CounterSpy kémprogram-eltávolító 2.0 beta változatát, amely több újdonság mellett a FirstBoot technológia segítségével a számítógépbe mélyen beférkőzött kémprogramok és rootkitek ellen is megoldást nyújt.
Az új CounterSpy előzetes változata is jóval gyorsabb elődjénél, míg az állandó védelem fenntartásához lényegesen kevesebb erőforrást használ: a Sunbelt mérnökei a kémprogramok áradatának hatékony kezelésére az alapoktól tervezték újra a keresőmotort és a heurisztikus eljárásokat, az aktív védelmet pedig rendszermag szintű meghajtóprogramokba helyezték, hogy észrevétlenül és nagy sebességgel működhessen.

Az új FirstBoot technológia segítségével a CounterSpy még a rootkitek betöltődése előtt tud keresést indítani, amely hatékony lehet a rendszer legmélyebb pontjain rejtőzködő kémprogramok ellen is.

Az új CounterSpy 2.0 jelenleg Windows 2000/XP Professional, Home, TabletPC és Media Center változatokon működik. A béta programban való részvételhez először a Sunbelt Beta fórumán lehet ingyenesen regisztrálni, majd felvételt kell kérni a “CounterSpy 2.0 Limited Beta” csoportba. A jóváhagyás után azonnal letölthető és telepíthető a legújabb CounterSpy változat (amihez a Sunbelt természetesen licenckulcsot is biztosít, de a program a korábbi CounterSpy licencekkel is zavartalanul használható).

A tesztelés végeztével a Sunbelt a legaktívabb fórumozóknak ajándék 1 éves CounterSpy licenccel köszöni meg a hasznos részvételt.
Kulcsszavak: Sunbelt

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38