42 és 50 inches LG Plazma tv-k beépített digitális merevlemezes felvevővel

forrás Prim Online, 2006. szeptember 30. 20:07
Az LG bemutatta a digitális merevlemezes felvevőjével (DVR) ellátott plazmatv-jét. A tv koreai és európai sikere után a cég 42 mellett 50 inches DVR plazmatv-ket dobott piacra szeptemberben Magyarországon.
Az LG tv-jének merevlemezes felvevője (DVR) automatikusan elkezdi rögzíteni a tv-adást egy órán át, amikor a készüléket bekapcsoljuk vagy ha csatornát váltunk. Ez annyit jelent, hogy a műsor megállítható és visszapörgethető – akár 100-szoros sebességgel is, hogy visszakeressük azt a jelenetet, amelyet éppen nem láttunk. Természetesen nem maradunk le egyetlen pillanatról a későbbiekben sem, hiszen a készülék folyamatosan rögzít. Sőt, a 80 GB HDD-vel fel is vehetjük kedvenc műsorainkat, akár 33 órán át normál minőségben (vagy 20 órányit kiváló minőségben). Egyetlen távirányítóval irányíthatjuk az összes funkciót, az egyszerű tv-nézéstől egészen a különféle felvételi módozatok programozásáig.

Az új modell HD Ready WXGA képernyővel (1366x768) rendelkezik és HDMI csatlakozójának köszönhetően könnyen összeköthető HD set top boxszal vagy akár Blu-Ray/HD-DVD lejátszókkal is. A HDMI csatlakozón keresztül a legjobb kép és hangminőséget élvezhetjük mindössze egy kábel segítségével. Ha a felhasználó AV rendszere nem támogatja a HDMI csatlakozást, az illető akkor is csúcsminőségben tévézhet a komponens bemenetnek köszönhetően.

Az LG arra számít, hogy csökkenő árukkal nemsokára az 50 inches plazmatv-k kerülnek majd élvonalba a lapos képernyős készülékek piacán, ezért időzítette mostanra az 50 inches DVR tv-k bemutatását.
Kulcsszavak: LG televízió

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50