Tizennégy új Fujitsu Siemens notebook

Kovács Attila, 2008. július 31. 07:37

Európa vezető IT infrastruktúra-megoldásait kínáló cége augusztus elejétől 14, az Intel által, az Intel Centrino 2 processzor technológiájával kifejlesztett új mobil platformra épülő notebook-modellt mutat be.

Az új termékcsaládok kínálata a leginkább kezdő felhasználók és tanulók számára tervezett versenyképes árú tábla PC-ktől a magas igényszintű üzleti felhasználóknak korlátlan rugalmasságot garantáló notebook-ig terjed. Az új ESPRIMO Mobile és LIFEBOOK üzleti notebook-családok kiegészítik az iparág legszélesebb választékú hordozható számítógép portfolióját, valamint a májusban közzétett új Fujitsu Siemens Computers fogyasztói notebook termékcsaládot is.

Az ESPRIMO Mobile és a LIFEBOOK sorozat bőségesen kínál technológiai újításokat: az Intel Centrino 2 processzor technológia ötvözi a lényegesen tökéletesebb processzor teljesítményt az alacsonyabb energiafogyasztással. Ezen felül minden rendszer megfelel a szigorú Energy Star 4.0 előírásoknak, kiemelve ezzel a cég környezettudatos termékek előállítása iránti elkötelezettségét.

A TNS kutatási eredményei azt bizonyítják, hogy a szakemberek a megbízhatóságot, az adatbiztonságot és a felhasználóbarát funkciókat tartják a legfontosabb értéknek egy üzleti notebook esetében. A Fujitsu Siemens Computers ezért kiemelkedő hangsúlyt helyez e területek fejlesztésére a megbízhatóságot növelő funkciók hozzáadásával. Ezek közé tartozik a ShockSensor amely megvédi a merevlemez meghajtót és a robusztus magnézium fedél is. A széles körű biztonságról olyan funkciók gondoskodnak, mint az opcionális TPM, iAMT 4.0 (az ESPRIMO Mobile X9525 modellhez) és a beépített SmartCard olvasó. A termékcsaládhoz tartozó kiegészítők – mint a port replikátor – az Esprimo Mobil család összes modelljéhez használhatóak. Ez garantálja a felhasználás maximális egyszerűségét a mindennapi üzleti életben.

A Fujitsu Siemens Computers nem köt kompromisszumot a kapcsolódás tekintetében: minden modelljéhez felkínálja a nagy sebességű integrált szélessávú UMTS opció lehetőségét és ezzel korlátlan, biztonságos mobil hozzáférést biztosít az interaktív, valós-idejű szolgáltatásokhoz, mint például a videó konferencia vagy a VoIP.

A legújabb ESPRIMO Mobile professzionális notebook-család esetében is megvalósul az újonnan bemutatott lakossági notebookok "héj és mag” formatervezési nyelve, amely hangsúlyozza a funkcionalitást és segíti a Fujitsu Siemens Computers termékek könnyű felismerését.

Kulcsszavak: Fujitsu Siemens notebook

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55