Az outsourcing ötödével is csökkentheti az irodai költségeket

forrás Prim Online, 2009. augusztus 28. 08:34

A teljes körű infokommunikációs outsourcing hazai elterjesztését tűzte ki célul az ICT Systems Zrt., amely 2009. július 1-jével, a Trendex Infokommunikációs Zrt.-ből névváltozással alakult meg. A nagyvállalat élére Kónya László személyében nemzetközileg elismert outsourcing szakértőt neveztek ki.

A Trendex cégcsoport kizárólag az infokommunikációs szegmensre koncentráló vállalata, az ICT Systems Zrt. a termékek és hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások széles skálájának értékesítése mellett az outsourcing meghonosítását tűzte ki középtávú céljául. Az új társaság várható sikerét a nemzetközi infokommunikációs outsourcing piac robbanásszerű fejlődése támasztja alá. Az ICT a Trendex-csoport több mint húsz éves szakmai tapasztalata mellett „megörökölte” azt a közel 500 ügyfelet is, akiket korábban a Trendex Infokommunikációs Zrt. szolgált ki komplex informatikai megoldásokkal.

Az ICT élére Kónya László személyében olyan szakember került, aki közel másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik. A vezérigazgató kinevezését megelőzően a VT-Soft Kft. ügyvezető igazgatói posztját töltötte be. Kónya László a Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség elnökségi tagja, valamint a Közép-kelet európai Outsourcing Szövetség magyar képviselője.

„Míg a világ más országaiban a komplex infokommunikációs outsourcing szolgáltatás igénybe vétele mára általános jelenséggé vált, a magyar vállalatok még tétováznak. A kiszervezés itthon jóval kevésbé terjedt el, és jellemzően csak egy-egy részterületet érint. Elsődleges célunk tehát az, hogy a hazai vállalatokat megismertessük az outsourcing előnyeivel, s megteremtsük a szolgáltatás hagyományát. Az ICT a magyar piacon egyedülállóként egyszerre kínál megoldást a vállalatok IT, telekom, irodatechnikai és biztonságtechnikai infrastrukturális igényeire; sőt ezek megvalósításában, illetve későbbi üzemeltetésében is megbízható partner” - nyilatkozta Kónya László. A szakember szerint az informatikai outsourcing révén a vállalkozások – túl azon, hogy immár professzionális és üzembiztos szolgáltatást kaphatnak – jelentősen, akár 15-20 százalékkal csökkenthetik az iroda üzemeltetési költségeit.

Kulcsszavak: outsourcing ICT Systems

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14