T-Systems Symposium: A Coca-Cola HBC nyerte el az Év Projektje díjat

forrás: Prím Online, 2016. december 2. 12:20

A Coca-Cola Hellenic adatközpont migráció nyerte el a T-Systems Magyarország Év Projektje díját, amelyet idén harmadik alkalommal adtak át. A Coca-Cola HBC képviseletében az elismerést Ivan Krentchev és Miglena Mladenova vette át Németh Mihály vezérigazgató-helyettestől november 30-án, a T-Systems Symposiumán.

Az Év Projektje díjra minden évben azt a három projekteket jelöli a cég, amelyek újszerűségük vagy összetettségük okán kiemelkedőek voltak, és szakmailag is valódi kihívást jelentettek. A nyertest a rendezvény mobilapplikációján keresztül, szavazással választotta ki a Symposium mintegy kétezer vendége. A nyertes ezúttal a Coca-Cola Hellenic adatközpont migráció lett. 

 

A Deutsche Telekom Csoporthoz tartozó görög telekommunikációs vállalat az OTE (Hellenic Telecommunications Organization) és a T-Systems Magyarország ötéves, adatközponti szolgáltatások nyújtására szóló szerződést kötött a Coca-Cola Hellenic Bottling Company-val, a Coca-Cola termékek egyik legnagyobb palackozójával. A megállapodás értelmében Athénban az OTE az elsődleges adatközponti, míg Budapesten a T-Systems Magyarország a másodlagos, back-up, adatközpontot, a vészhelyzet esetén történő adat-helyreállítási funkciókat biztosítja. A világ egyik legnagyobb integrált SAP infrastruktúrájának áthelyezése céljából a T-Systems Magyarország tapasztalt tanácsadókból álló csapatot állított fel.  Az ő feladatuk az SAP és a nonSAP adatbázisok migrációjával kapcsolatos  tevékenységek tervezése, elvégzése, valamint a rendszerek finomhangolása volt annak érdekében, hogy az új környezet a Coca-Cola HBC által megfogalmazott szolgáltatási körülményeknek maradéktalanul megfeleljen.  A projekt sikerességét jól jelzi, hogy határidő előtt sikerült teljesíteni a feladatot.

 

 

Az Év Projektje mellett Kaszás Zoltán, a T-Systems Magyarország vezérigazgató-helyettese három partneri díjat is átadott. A transzformációs partneri díjat a ServiceNow, míg a legnagyobb növekedés díjat a Cisco System kapta. Idén új kategóriaként, összhangban a T-Systems innovatív törekvéseivel, innovatív partneri díjat is átadtak a rendezvényen. Az elismerést a MOHAnet vehette át, akikkel az év során leginkább IoT jellegű szolgáltatások kialakításának és értékesítésének fellendítése érdekében végzett közös munkát a T-Systems. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15