SAP alkalmazásokhoz optimalizált Linux platform a Novelltől

forrás Prim Online, 2011. március 16. 17:17

A Novell bejelentette a SUSE Linux Enterprise Server for SAP applications rendszert, amely először teszi lehetővé az ügyfelek számára, hogy az összes SAP-alkalmazást az iparág legmagasabb szintű együttműködését kínáló, megbízható és biztonságos számítógépes platformjának legújabb verzióján futtassák.

Ezzel a kiadással az ügyfelek az összes SAP-alkalmazást egyetlen az SAP által minősített és ellenőrzött Linux platformra vonhatják össze, amelyet optimalizáltak a fizikai és virtuális SAP szoftvermegoldásokra, beleértve a hardver- és szoftverkészülékeket is. Ennek eredményeként az SAP ügyfelei és partnerei kihasználhatják a gyorsabb telepítés, a nagyobb teljesítmény, és az alacsonyabb fenntartási költségek, illetve az SAP-alkalmazásokhoz és a SUSE Linux Enterprise rendszerhez kapcsolódó vállalati támogatási szolgáltatás előnyeit.

SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications
A SUSE Linux Enterprise Server 11 SP1 rendszerre épülő SUSE Linux Enterprise Server for SAP applications integrált és automatikus telepítési munkafolyamatokat kínál a teljes szoftvermegoldás-csomaghoz, emellett támogatást nyújt a nagy, memóriában futó adatbázisokhoz, külön SAP frissítési csatornával rendelkezik, valamint integrált nagy rendelkezésre állást és bővített támogatást kínál a különböző szervizcsomagokhoz.

További előnyök:
Gyorsabb telepítés: napok, illetve hetek helyett órák alatt telepíthetők és üzembe helyezhetők mind az alkalmazások, mind az operációs rendszer. A megoldás egy telepítési keretrendszert is tartalmaz, amely lehetővé teszi az integrált, felügyeletet nem igénylő és automatikus telepítési folyamatot, illetve külön felületet biztosít a külső összetevők integrálásához.
Beépített folyamatos üzemelési megoldás: a SUSE Linux Enterprise High Availability Extension, valamint a nagy rendelkezésre állású clustering képességek segítségével a SUSE Linux Enterprise Server for SAP applications képes fenntartani a folyamatos üzemelést, védi az adatok integritását és csökkenti a kulcsfontosságú Linux informatikai szolgáltatások terven kívüli állásidejét.
Maximális támogatás: a műveletek és a folyamatos karbantartás költségeinek csökkentésére. Az Extended Service Pack Overlap Support lehetőséggel 18 hónapos időszak áll rendelkezésre a verziófrissítésekhez, szemben a szokványos hathavi időszakkal.

További információ: http://www.novell.com/products/sles-for-sap.html
 

Kulcsszavak: linux Novell SAP

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új területeken hódít a különleges magyar fejlesztés

Disztribútori szerződést kötött a magyarországi székhelyű i4p és az adriai régióban tevékenykedő, szlovén székhelyű REAL security vállalat. A megállapodás értelmében 2020-tól a Real security forgalmazza az i4p termékeit, köztük a piacon egyedülállóan magas szintű biztonságot kínáló Trident HSM-et Albániában, Bosznia-Hercegovinában, Észak-Macedóniában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában.

2020. február 28. 09:22

Megérkeztek a Fujitsu második generációs Intel Xeon processzoros szerverrendszerei

A Fujitsu frissen bemutatott, új szupergyors szervereivel a felhasználó szervezetek rövidebb időn belül optimalizálhatják nagy adatmennyiséget feldolgozó alkalmazásaikat, és gyorsabban felismerésekhez juthatnak az adatokból. A PRIMERGY és PRIMEQUEST szerverek következő generációja a legújabb második generációs skálázható Intel Xeon processzorokkal dolgozik.

2020. február 27. 19:00

Díjazták a hálózatbiztonság legjobbjait

A biztonsági szakértő ICSA Labs tesztelései alapján a tajvani Zyxel ismét a világ vezető iparági szereplői között szerepel. A szigorú kritériumok alapján odaítélt EIST Awards díjat olyan beszállítók kaphatják meg, akik a biztonsági termékeikkel egymást követő öt, tíz vagy húsz évben kiérdemlik a szervezet független tanúsítványait. Az idei gálán mindössze öt ilyen vállalat részesült díjazásban. 

2020. február 27. 14:48

Lenyűgöző tulajdonságokkal rendelkezik az új AOC monitor

A képernyő-specialista AOC bemutat egy áttörő jelentőségű monitort, melyet a nagyteljesítményű felszerelésekre vágyó, különösen versenyjátékosoknak és e-sportok  rajongóinak szánt. 240 Hz frissítési rátájával és extrém alacsony, 0,5 ms válaszidejével (MPRT) a 27 hüvelykes (68,6 cm) AOC AGON AG273QZ észbontóan gyors. 

2020. február 26. 15:03

A HONOR két új okostelefonja mellett új termékkategóriát is bemutatott

A Honor új termékek és új termékkategóriák bejelentésével tovább erősíti elkötelezettségét egy intelligens eszközökön keresztül összekapcsolt világ megalkotása iránt. A Honor MagicBook széria alatt két ultravékony és könnyű laptopot találunk a hordozhatóság jegyében, a márka emellett bemutatta a Honor Magic Earbuds fülhallgatót is. A novemberben bejelentett MagicWatch 2 okosóra új funkciókkal bővül, és az eszközhöz további óraszíjak is elérhetőek lesznek.

2020. február 25. 19:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás