Szupergyors hordozható üzleti szkennerek

Papírok és egyéb médiák széles körének kezelésével, USB 3.0 csatlakozóval és kényelmes, 20 oldalas dokumentumadagolóval

forrás: Prím Online, 2016. december 9. 12:04

Az Epson két új, egyedülállóan gyors hordozható üzleti szkennert vezetett be a piacra. A WorkForce DS-310 és a DS-360W az üzletemberek számára hatékony dokumentumkezelést tesz lehetővé, akár útközben is. 

Kategóriájuk egyik legkönnyebb és legkisebb kialakításával ezek a készülékek ideálisak utazáshoz és kis helyen, például egy fiókban is elférnek, így a felhasználók egyszerűen és gyorsan digitalizálhatnak bármely papíralapú dokumentumot az irodában vagy akár az irodán kívül is. A kiegészítő beépített akkumulátor és a DS-360W készülék vezeték nélküli csatlakoztathatósága teremti meg a valódi hordozható szkennelés élményét, kábelek nélkül.

 

Dobos Csaba, az Epson Magyarország termékmenedzsere szerint: „A piacon jelenleg elérhető leggyorsabb hordozható üzleti lapolvasókkal egyszerű a szkennelés, bárhol is legyünk1 köszönhetően a 25 lap/perc sebességnek, az egy- és kétoldalas szkennelési opciónak, akár 300 dpi felbontásban, színesben és fekete-fehérben is. A készülékek hatékonyságát növeli az USB 3.0 csatlakoztathatóság és a 20 oldalas dokumentumadagoló. A beépített akkumulátornak, a vezeték nélküli csatlakoztathatóságnak és az útközbeni USB-töltési lehetőségnek köszönhetően a felhasználók bárhol szkennelhetnek.”

 

 

Kiemelkedő sokoldalúság a nyomathordozók terén

Mindkét modell a nyomathordozók széles választékát képes kezelni, beleértve a borítékokat, kártyákat és 52–230 g/m2 súlyú papírt. A készülékek ideálisak a papíralapú dokumentumok, mint pl. névjegykártyák vagy kitöltött űrlapok szkenneléséhez és rögzítéséhez.

 

Vezeték nélküli csatlakoztathatóság a DS-360W lapolvasó esetén

A felhasználók könnyedén szkennelhetik dokumentumaikat mobileszközre, táblagépre a vezeték nélküli csatlakoztathatóságnak köszönhetően. Az akkumulátor és az útközbeni feltöltés lehetősége ideálissá teszi a készüléket az irodán kívüli használatra is. Az ingyenesen letölthető Epson Document Capture Pro szoftverrel a szkenner zökkenőmentesen integrálható a vállalatok munkafolyamataiba a leggyakoribb dokumentumkezelő rendszereken keresztül. A Document Capture Pro szoftverrel együtt alkalmazva a DS-360W lapolvasó még több funkciót kínál – a felhasználó egyenesen a felhőbe, e-mailbe vagy SharePointba is szkennelhet más egyéb dokumentum feldolgozási lehetőség mellet, mint például a vonalkód-felismerés és a zónák szerinti OCR-A/B támogatás.

 

A WorkForce DS-360W és DS-310 készülékek 2017 januárjától lesznek kaphatók.

 

 

Jellemzők

 • A hordozható üzleti lapolvasó gyors és hatékony, ideális a dokumentumok kezelésére akár utazás közben is
 • A leggyorsabb szkenner a kategóriájában – 25 oldal/perc szkennelési sebesség, kétoldalas és egyoldalas beolvasás, színesben 300 dpi felbontással
 • 52–230 g/m2 vastagságú papírokat is kezel
 • Nyomathordozók széles választékát kezeli – beleértve a borítékokat, a névjegyeket, a számlákat és egyéb dokumentumokat
 • Kártyák szkenneléséhez készült funkció a személyi igazolványok, a jogosítványok, a tagsági kártyák és hasonlók szkennelésére.
 • USB 3.0-kompatibilitás
 • Beépített akkumulátor (csak a DS-360W készülék esetében)
 • Wi-Fi-csatlakozás a még nagyobb mobilitásért (csak a DS-360W eszköz esetében)
 • A 20 oldalas ADF felgyorsítja a munkafolyamatokat
 • Windows- és Mac-kompatibilis
 • Dokumentumok mentése kereshető PDF-ként, Excel és Word fájlként, és egyéb módokon
 • Epson Scan 2.0 és Document Capture Pro

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips monitors új gaming monitorokkal jelentkezik

Az elmúlt év során sok felhasználó fedezte fel újra a PC gaming örömét és élményét, miközben megértették, hogy szükségük van egy jó, teljes értékű monitorra, amely mind az újonnan felfedezett hobbijuk, mind a konzol játékok terén megfelel az elvárásaiknak. 

2021. október 28. 18:10

Új Kingston SSD asztali gépekhez és laptopokhoz

Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta asztali PC-khez és laptopokhoz szánt, újgenerációs PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD meghajtóját, a KC3000-et. A Kingston az SSD-t a legújabb Gen 4x4 NVMe vezérlővel és a piacon elérhető legnagyobb sebességet igénylő, nagy teljesítményigényű felhasználóknak szánt 3D TLC NAND technológiával látta el.

2021. október 28. 10:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20