Új hozzáférési infrastruktúra megoldások a Citrixtől

forrás Prim Online, 2003. május 28. 14:41
A Citrix bejelentette a Citrix MetaFrame XP Presentation Server, Feature Release 3, és a Citrix MetaFrame Conferencing Manager forgalomba hozását. Ezek az új termékek a Citrix MetaFrame Access Suite teljes mértékben integrált elemei, amely biztonságos, egy pontból történő hozzáférést biztosít a vállalati IT erőforrásokhoz.
A Citrix MetaFrame XP Presentation Server a leggyakrabban használt presentation server a világon, melyet gyakorlatilag bármilyen testre szabott vagy kereskedelmileg csomagolt Windows vagy webalkalmazás központi menedzselésére, és ezekhez történő hozzáférésre terveztek bármilyen kliens eszközön és hálózati kapcsolaton keresztül – olvasható a Citrix közleményéban. Mint a Citrix MetaFrame Access Suite alapja, a Citrix MetaFrame XP Presentation Server Feature Release 3, fokozott biztonságot, teljesítményt, skálázhatóságot, nyomtatási jellemzőket, egyszerű felhasználást és kezelést biztosít, valamint hitelesítetten működik Microsoft Windows Server 2003-on.

A Citrix MetaFrame Conferencing Manager a MetaFrame XP Presentation Server együtt használva, dinamikus alkalmazás conferencing jellemzőket nyújt, amely lehetővé teszi a felhasználói csoportok számára az egyes tagok tartózkodási helyétől függetlenül, hogy párhuzamosan és együttműködve dolgozhassanak ugyanazon alkalmazásokon és dokumentumokon. A Microsoft Outlook-al történő integráción keresztül, és a valós idejű alkalmazás conferencing előnyeivel a hagyományos konferencia hívások interaktív munkafolyamatokká alakíthatók át, az egyszerű felépítés és a minimális konfiguráció összes előnyével.

A MetaFrame XP Presentation Server, Feature Release 3, angol, japán, német, francia és spanyol nyelven kapható. A 15 felhasználós párhuzamos licensz áttérés kezdő csomag 2,475 USD ajánlott kiskereskedelmi ártól kapható. A MetaFrame Conferencing Manager is elérhető 99 USD/párhuzamos felhasználói licensz javasolt kiskereskedelmi ártól angol, japán, német, francia és spanyol verzióban. Mindkét termék tartalmazza a Citrix Subscription Advantage-t, amely automatikus hozzáférést nyújt a legújabb termék frissítésekhez és továbbfejlesztésekhez.
Kulcsszavak: Citrix ügyvitel

Elérhető a WHO és a Rakuten Viber interaktív, többnyelvű chatbotja

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Rakuten Viber a mai napon bejelentette legújabb partnerségét - a COVID-19-ről szóló téves információk leküzdésére egy interaktív, többnyelvű chatbotot hoztak létre, amely világszerte elérhető. A bot célja a vírusról gyorsan terjedő hamis hírek és valótlan információk leküzdése.

2020. március 31. 15:38

Az OTRS Group bemutatja szolgáltatásmenedzsment szoftverének 8-as verzióját

Új, modern és biztonságos. Az OTRS Group, a folyamat- és kommunikációmenedzsment megoldások egyik vezető gyártója kiadta szoftverének új verzióját, az OTRS 8-at. A szolgáltatásmenedzsment megoldás legutóbbi verziója az egyedi felhasználói igényekre fókuszál, a folyamatokat és munkafolyamatokat még hatékonyabbá változtatva a jobb felhasználói élménnyel.

2020. március 31. 14:11

Kecskeméten is elindult a közlekedési mobiljegy

Korábbi teljes országos lefedési terveinek megfelelően vezeti be a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. a közlekedési mobiljegyet, amelynek keretében 2020. március 31-vel a kecskeméti helyi közlekedésben is elérhetővé vált a virológiai kitettséget csökkentő készpénzmentes megoldás.

2020. március 31. 13:29

Quick User Manager 1.9.0.0

Felhasználói fiókok kezelésére használható egyszerű alkalmazás, amely automatikusan ellenőrzi a számítógépet és kilistázza az összes fiókot. Lehetőség van új felhasználói fiók létrehozására vagy a meglévő törlésére, új jelszó hozzáadására, jelszó törlésére. Minden egyes felhasználói fiókhoz hozzárendelhetünk egy új képet (JPEG, BMP vagy PNG) is.

2020. március 31. 13:09

Monosnap 4.1.3

Ezzel a képlopó segédprogrammal rögzíthetjük a teljes képernyőt, annak egy bizonyos területét, a csatlakoztatott webkamera képét, vagy az asztali tevékenységünket. Az eredményt megnyithatjuk a beépített képszerkesztőben, ahol az alapvető képmanipulálási műveleteket végre is hajthatjuk.

2020. március 31. 13:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás