HP fotónyomtató: vezeték nélküli nyomtatás Bluetooth-telefonokról

forrás Prim Online, 2004. szeptember 10. 20:28
A HP Photosmart 375 kompakt fotónyomtatója Bluetooth-csatlakozással és öt beépített memóriakártya-olvasóval rendelkezik. Felhajtható kijelzőjén a felhasználó számítógépes csatlakozás nélkül is megnézheti, szerkesztheti és kiválaszthatja a nyomtatni kívánt képeket.
A HP Photosmart 375 fejlett specifikációjú fotónyomtató, amely 10x15 cm-es méretben készít élénk, valósághű fotókat. A HP személyi nyomtatói közül elsőként kínál már alapkiépítésben is teljes körű Bluetooth-csatlakozást, így ha felhasználója megfelelő fényképezőgépes telefonnal vagy más Bluetooth-eszközzel (PDA-val, noteszgéppel, digitális fényképezőgéppel) rendelkezik, közvetlenül, a nyomtató vezérlőgombjait használva kinyomtathatja képeit.

Ha nincs fényképezőgépes telefonunk, a gép öt beépített memóriakártya-nyílásán keresztül valamennyi gyakori kártyatípusról közvetlenül nyomtathat. Az előoldali USB-porton keresztül pedig a PictBridge-technológiájú fényképezőgép is egyszerűen a nyomtatóhoz csatlakoztatható.

A nyomtató opcionális akkumulátorral felszerelve szinte bárhol üzemképes: parkban, sporteseményeken vagy akár a tengerparton.

A felhajtható, nagyméretű (6,4 cm képátlójú) kijelzőn a felhasználó megtekintheti, és a nyomtató szerkesztési funkcióival (fényességbeállítás, vörösszem-eltávolítás, zoomolás) számítógépes csatlakozás nélkül is szerkesztheti fotóit. Kiválaszthatja a nyomat elrendezését, és azt is, hogy egyetlen képet vagy 2-4 fotóból álló csoportot kíván egy oldalra nyomtatni, a törlőgombbal pedig memóriahelyet szabadíthat fel a behelyezett kártyán.

A HP Photosmart 375 a HP új generációs tintapatronjaival dolgozik. Az új tintaösszetétel a megnövelt nyomtatási sebesség mellett a fakulásállóságról is gondoskodik. A hordozható nyomtató a HP 343 háromszínű patron segítségével készít képeket. Gyakori használat esetén a felhasználó a patron nagy kapacitású változatát (HP 344) is telepítheti. Ha a háromszínű patront kicseréli a világosszürke, középszürke és fotóoptimalizált fekete tintákat tartalmazó, opcionális HP 100 szürke fotópatronra, a profi fotóstúdiók legjobb kidolgozásaival vetekedő fekete-fehér nyomatokat készíthet.

A kompakt fotónyomtató opcionális kiegészítőjeként beszerezhető gépkocsi-adapter egyben a tartalékakku töltőjeként is funkcionál. A szintén külön kapható védőtok a nyomtató mellett a papír, a tartalék tintapatron és a tápkábel számára is elegendő helyet biztosít.

A HP Photosmart 375 kompakt fotónyomtató 2004 szeptemberében kerül piacra, 69 990 Ft ajánlott végfelhasználói áron.
Kulcsszavak: printer HP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50