Három EISA díj a Samsungnak

forrás Prim Online, 2005. augusztus 23. 17:55
A tavalyi évhez hasonlóan, az idén ismét három Samsung-termék kapott EISA díjat, amely Európa legrangosabb audio-video kitüntetése. Ez alkalommal a Samsung egy-egy LCD-televízió-, házimozi-rendszer-, és MP3-lejátszó modellje találtatott Európában kategóriája legjobbjának.

Az első díjazott az LE40M61B, a gyártó 40” képátlójú LCD-televíziója, amely kiváló kontrasztarányának (5000:1), színgazdagságának (6,44 milliárd szín), 178 fokos nézési szögének és 8 milliszekundumos válaszidejének köszönheti az EISA elismerését.

A HT-P1200 a házimozi-rendszerek között bizonyította kimagasló képességeit. Tavaly szintén a Samsung vitte el a kategória legjobbjának járó díjat. A HT-P1200 többek között olyan újdonságokkal hívja fel magára a figyelmet, mint a szegmensen belül egyedülálló Host Play Supporting Moving Picture technológia, amelynek köszönhetően bármely USB-tár mozgóképeit megjeleníti. A készülék DivX, MP3 és JPEG fájlokat is lejátszik. A házimozi-rendszer surround-hangzásával 360 fokban öleli körül a nézőt, illetve hallgatót.

A legjobb hordozható médialejátszó idén a Samsung YH-J70 készüléke lett. A modell nemcsak zene tárolására és lejátszására használható, de segítségével akár MPEG4-formátumú mozifilmeket is nézhetünk, és videojátékokat is játszhatunk a beépített, 1,8” LCD-kijelzőn. Az YH-J70 merevlemeze 20/30 GB adatot képes tárolni, amellyel 5-7000 dal memóriaigényét fedezi.

Az EISA Európa legfontosabb, a multimédia területére összpontosító sajtótermékeinek kiadói szervezete, amelyhez 50 audio-, video-, fogyasztói elektronikai, fotó- és mobil-szaklap csatlakozott, összesen húsz európai országból. A szaklapok képviselői minden évben összegyűlnek, hogy eldöntsék, mely termékek érdemlik meg az áhított EISA-díjat az elmúlt évben általuk bemutatottak közül. Audio, video, házimozi, fotó és mobil kategóriákban osztanak díjakat. Az EISA-díj a legnagyobb elismerés Európában, amit egy fogyasztói elektronikai cég kaphat, így egyre nagyobb versengés figyelhető meg érte az iparág óriásai között.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb termékek a Dell Technologies kínálatában

A Dell Technologies új peremhálózati megoldásokat jelentett be, melyek segítenek a vállalatoknak feldolgozni és értékes információvá alakítani a legváltozatosabb helyekről származó, több milliárd eszközben rejlő adathalmazt. A bővített portfólió olyan innovációkat tartalmaz mint a kompakt edge szerver, egy kisméretű moduláris adatközpont, továbbfejlesztett telemetriafelügyelet és egy streamelemző platform.

2020. február 24. 09:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03
online sportfogadás