Skype, MSN Messenger, Google Talk a Letöltés.com-on

Radics Péter, 2005. augusztus 28. 10:14
A Letoltes.com frissítése mondhatjuk a kommunikáció jegyében telt: Itt van a napokban indult Google Talk szolgáltatás szoftverének béta változata, az MSN Messenger és a Skype legújabb verziói. De a zenekedvelőknek és a gyerekeknek is kínálunk „programot”.
Google Talk béta / 1.0.0.64 (Kategória: Internet / Csevegés)

Ingyenes üzenetküldő, csevegő, telefonprogram, amellyel a Google Talk, a Miranda, a Trillian, a GAIM programok felhasználói cseveghetnek egymással. A bétaváltozat használatához szükség van meglévő GMail felhasználói névre és jelszóra!

MSN Messenger / 7.0 magyar (Kategória: Internet / Csevegés)

Az egyik legnépszerűbb ingyenes internetes kommunikációs szoftver, ahol cseveghetünk hagyományosan írásban, élőszóban, webkamerával videotelefonálhatunk is. Lehetséges a több résztvevős konferencia-beszélgetés, a közös online játék, a rezgő hívásjelzés, animációk küldése.

Quintessential Media Player / beta 105 (Kategória: MP3 & Zene / Lejátszók)

Ingyenes MP3- és médialejátszó, kiváló alternatíva a Winampnak. Szkinekkel szabadon változtatható a kinézete (több száz van), felhasználóbarát felülete a profik igényeit is kielégíti, képes CD-kről rippelni dalokat, saját méditárat hoz létre a gépen található fájlokból.

Skype / 1.3.065 (Kategória: Internet / Csevegés)

Internetes telefonálásra való kitűnő program, az eredeti Kazaa fejlesztőitől. Szóban beszélhetünk a Skype programot használó barátainkkal, remek a hangminőség és a programnak tűzfal sem akadály!

Tux Paint / 0.9.14 (Kategória: Játék / Oktató)

Gyerekeknek való ingyenes rajzprogram Tuxszal, a pingvinnel. Könnyen kezelhető eszközökkel, vicces hanghatásokkal segít a gyerekeknek elsajátítani az alapvető rajzolási műveleteket, és magyarul is tud.


Kulcsszavak: =letoltes

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05