Nagyteljesítményű Check Point VPN hálózatbiztonsági technológia

Kovács Attila, 2007. november 20. 17:17

Az internet-biztonság területén működő angol Check Point Software Technologies Ltd. ma bejelentette új, VPN-1 Power Multi-core nevű virtuális hálózat-biztonsági technológiát. A Check Point májusban bejelentett CoreXL többmagos teljesítményfokozó technológiáján alapuló VPN-1 Power Multi-core újradefiniálja a biztonság és a teljesítmény egyensúlyával kapcsolatos elképzeléseket – lehetővé teszi, hogy a különböző szervezetek az integrált alkalmazási biztonság legmagasabb szintjét tudják használni, mégpedig a hálózati forgalom, vagy a végfelhasználók internet használatának akadályozása nélkül.

A VPN-1 Power Multi-core olyan nyílt, többmagos architektúrákon alapul, mint például a Quad-Core Intel Xeon Processor 5300 Series. Ennek köszönhetően minden korábbinál nagyobb (max. 5,3 Mbps) integrált behatolásvédelmi sebességet nyújt, a legnagyobb vállalati hálózatok védelmére tervezett biztonsági profillal.

A VPN-1 Power Multi-core legfontosabb teljesítményadatai: a 12 Gbps-os csomagszűrés adatközpont-szintű sebességet biztosít a legnagyobb kihívást jelentő vállalati környezetekben; az 1,8 Gbps-os behatolás-megelőzési vizsgálat maximális biztonságot nyújt, a teljesítménnyel kapcsolatos kompromisszumok nélkül; másodpercenként több mint 2 millió csomag vizsgálata lehetséges – ennek köszönhetően javul a VoIP és a multimédia alkalmazások használatának színvonala; másodpercenként több mint 60 ezer új kapcsolat lehet létesíteni a nagy számú tranzakciót lebonyolító site-ok – bankok és adatközpontok – esetében.

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Online csalókra figyelmeztet a Nemzeti Védelmi Szolgálat

Online csalókra figyelmeztet a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ): a csalók az Anydesk nevű programot próbálják meg letöltetni, hogy teljes hozzáférést kapjanak az áldozatok számítógépéhez, mobiltelefonjához.

2024. március 2. 13:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30