Májusi IDC-roadshow "Az intelligens infrastruktúráért"

Kovács Attila, 2010. május 9. 09:22

"IDC Storage, Virtualization and Datacenter Roadshow 2010 - Az intelligens infrastruktúráért" mottóval rendez május 18-án, Budapesten, a Hotel Novotel Centrumban térítésmentes egész napos konferenciát az IDC.

Az előadások a következő témákat érintik. 

1. A cloud storage hatása az IT infrastruktúrákra: ebben a prezentációban bemutatják, hogy a cloud storage immáron méltó storage infrastrukturális megoldássá válik és hatékony eszköznek bizonyul a vállalatok számára, hogy ellensúlyozni tudják a gazdasági válság negatív hatásait.
2. Konfekció adatközpontok – úri szabóval méretre igazítva: Az EMC – Cisco – VMware együttműködés eredményeként eddig ismeretlen megoldás jött létre, az előre integrált, előre tesztelt és validált adatközpont. A három gyártó legjobb technológiáit ötvöző platformok – a Vblock infrastruktúra csomagok - megváltoztatják a virtualizációról, a hálózatról, a tárolórendszerekről és a menedzsmentrendszerekről bennünk kialakult képet.
3. Virtualizációs trendek 2010-ben: A VMware, mint vezető virtualizációs platform gyártó, továbbra is jelentős fejlesztéseket vezet be a piacra. Mind a biztonság, mind pedig a felhő szolgáltatások terén, nem is beszélve a desktop vitrualizációról, jelentős többletszolgáltatásokat nyújt a piaci vállalatoknak.
4. Az adatközpont fizikai infrastruktúrájának működése új megközelítésben: Az előadás során egy olyan adatközponti infrastruktúrák számára fejlesztett menedzsment megoldást mutatnak be, amely magas szintű, kétirányú kommunikációs lehetőséget kínál akár épületfelügyeleti (BMS), akár hálózati vagy vállalati menedzsment rendszerek (NMS, EMS) felé, energiamenedzsment funkciókat biztosít, és lehetővé teszi az adatközpontban bekövetkező változások (változó IT eszközök) valós, mért adatokra támaszkodó modellen történő tervezését, nyomon követését és adminisztrálását.
5. Szerver virtualizáció, központi adattároló- és adatközpont-megvalósítás a Magyar Nemzeti Bankban.

További információ: www.idchungary.hu
 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Konnektivitás újratöltve: a Xiaomi bemutatta az új „Human x Car x Home” koncepcióját

A Xiaomi az MWC Barcelona 2024 rendezvényen bemutatta az új „Human x Car x Home” stratégia jegyében kifejlesztett okos ökoszisztémáját, amely új fénybe helyezi a technológiai integráció fogalmát.  A Xiaomi SU7 elektromos autó ennek az új megközelítésnek a megtestesítője, amely a bejelentéssel együtt debütált nemzetközileg, ízelítőt adva abból, hogy milyennek képzeli el az okos eszközökkel bőven ellátott jövőt a Xiaomi – egy olyan új világot, amelyben a felhasználói igényeket egy közös okos ökoszisztéma fogja kiszolgálni.

2024. február 26. 18:59

Különleges motort fejlesztett az ABB

Az ABB egy újabb világelsőséget ért el az IE5-ös hatékonyságú szinkron reluktanciamotorok (SynRM) fejlesztésében egy olyan új változat piaci bevezetésével, amely egyesíti az ultraprémium energiahatékonyságot a rendkívül jó tényleges teljesítményt nyújtó folyadékhűtés előnyeivel. Az új kialakítás kompakt helyigény mellett új mércét állít fel a nagy kimenti teljesítmény és a megbízhatóság tekintetében. 

2024. február 26. 17:30

A GreenGo hatalmas rakterű autókkal erősíti flottáját

A GreenGo egyre azon dolgozik, hogy környezetbarát és praktikus közlekedési megoldásokat kínáljon ügyfeleinek. A flottához újonnan csatlakozó, Cargo L névre hallgató Opel Vivaro-e típusú tehergépjárművek egyedülállóak a magyar carsharing-piacon, hiszen 100 %-ban elektromosak, méretüket tekintve az eddigi legnagyobbak, így ideálisak a legkülönlegesebb kihívások esetére is.

2024. február 26. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07