Az 50 legjobb weboldal – vásárlás és utazás

Vértes Judit, 2011. augusztus 25. 11:12
Folytatjuk cikksorozatunkat a Time magazin által kiválasztott 50 legjobb weboldalról. Az elmúlt napokban szemlézett hír- és sportoldalak, családi portálok, zenei- és videó kínálatok valamint az üzleti vállalkozásokról  szóló site-ok után most a vásárlással és utazással kapcsolatos weboldalak bemutatása következik.
 

 

 
A három éves Airbnb  oldalon keresztül mintegy 190 különböző országban foglalhatunk kedvező árú szállást, nyárra kiadó szobákat, házakat. A szállás lefoglalása után érdemes meglátogatni a Gogobot  szájtot, ahol az utazáshoz gyűjthetünk hasznos információkat, tippeket, élménybeszámolókat olvashatunk illetve utólag mi magunk is írhatunk, valamint kérdéseket tehetünk fel. A repülőjegyünket pedig lefoglalhatjuk a Hipmunk  oldalon, ahol egy jópofa repülő mókus segít kiválasztani a legalkalmasabb járatot.
Ha utazás helyett vásárlásra költjük a pénzünket, a Polyvore  nagy segítségünkre lehet. A Polyvore leginkább egy divatlaphoz hasonlít, ahol az interneten megvásárolható ruhadarabokból és kiegészítőkből láthatunk összeállításokat, illetve mi magunk is készíthetünk ilyet. De ha nem tudjuk, mit vegyünk fel a sárga szoknyánkhoz, az oldalon biztos találunk olyanokat, akik válaszolnak a kérdésünkre.
Az egyre bővülő kínálatból bizony nehéz kiválasztani a számunkra megfelelő tévét, kamerát, fényképezőgépet, laptopot vagy egyéb elektronikai eszközt, ezért nagy segítségünkre lehet a Retrevo . Az oldalon az árakon kívül megnézhetjük az ár-érték arányát, az árak időbeli változását, ajánlásokat és tippeket olvashatunk, mindent megtalálunk, ami a vásárlás előtt megkönnyíti a választást.

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Éles üzemben is kiválóan teljesített a Remote Tower

Három napon át, december 9. és 11. között az úgynevezett távoli toronyból irányították a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér le- és felszálló forgalmát a HungaroControl légiforgalmi irányítói. A Remote Tower ezt megelőzően még soha nem üzemelt ilyen hosszú ideig folyamatosan. 

2019. december 15. 12:54

Mennyiért neteznek a felhasználók világszerte?

Húsz évvel ezelőtt a világnépesség mindössze 4,1 százaléka használta az internetet, 2019-re ez a szám elérte a 4,5 milliárd főt, ami a Föld teljes lakosságának 58,8 százalékát jelenti.
Alább a Picodi.com felmérését olvashatják.

2019. december 15. 10:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elálltak a felek a T-Systems tranzakciótól

2019. december 11. 10:28

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23
online sportfogadás