Az 50 legjobb weboldal – vásárlás és utazás

Vértes Judit, 2011. augusztus 25. 11:12
Folytatjuk cikksorozatunkat a Time magazin által kiválasztott 50 legjobb weboldalról. Az elmúlt napokban szemlézett hír- és sportoldalak, családi portálok, zenei- és videó kínálatok valamint az üzleti vállalkozásokról  szóló site-ok után most a vásárlással és utazással kapcsolatos weboldalak bemutatása következik.
 

 

 
A három éves Airbnb  oldalon keresztül mintegy 190 különböző országban foglalhatunk kedvező árú szállást, nyárra kiadó szobákat, házakat. A szállás lefoglalása után érdemes meglátogatni a Gogobot  szájtot, ahol az utazáshoz gyűjthetünk hasznos információkat, tippeket, élménybeszámolókat olvashatunk illetve utólag mi magunk is írhatunk, valamint kérdéseket tehetünk fel. A repülőjegyünket pedig lefoglalhatjuk a Hipmunk  oldalon, ahol egy jópofa repülő mókus segít kiválasztani a legalkalmasabb járatot.
Ha utazás helyett vásárlásra költjük a pénzünket, a Polyvore  nagy segítségünkre lehet. A Polyvore leginkább egy divatlaphoz hasonlít, ahol az interneten megvásárolható ruhadarabokból és kiegészítőkből láthatunk összeállításokat, illetve mi magunk is készíthetünk ilyet. De ha nem tudjuk, mit vegyünk fel a sárga szoknyánkhoz, az oldalon biztos találunk olyanokat, akik válaszolnak a kérdésünkre.
Az egyre bővülő kínálatból bizony nehéz kiválasztani a számunkra megfelelő tévét, kamerát, fényképezőgépet, laptopot vagy egyéb elektronikai eszközt, ezért nagy segítségünkre lehet a Retrevo . Az oldalon az árakon kívül megnézhetjük az ár-érték arányát, az árak időbeli változását, ajánlásokat és tippeket olvashatunk, mindent megtalálunk, ami a vásárlás előtt megkönnyíti a választást.

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Influencer Marketing Kisokost és Fogalomtárat adott ki az IAB Hungary

Az IAB Hungary honlapjáról ingyenesen letölthető kiadványokat a szakmai szervezet Influencer Munkacsoportja készítette. Az Influencer Fogalomtár abban segít a piaci szereplőknek, hogy fogalmi kérdésekben egy nyelvet beszéljenek. Az Influencer Marketing Kisokos pedig a teljesség igénye nélkül kitér az influencer marketing típusaira, formáira, bemutatja az ideális brief sablont és folyamatmenedzsmentet. Egy gyakorlatias tudásanyag, amely minden piaci szereplő munkáját segíti.

2019. december 10. 13:58

Így működik a gyakorlatban az agilis munkamódszer

Talán ez lehetett az agilis munkamódszer egyik kiindulópontja. De hogyan lehet több emeletnyi embert egy multis környezetben csapattá kovácsolni? Valójában kevés multinak célja, hogy összeültesse a nem egy projekten dolgozókat, hogy létrehozzon egy környezetet, ahol mindenki mindenkivel beszél. Pedig óriási előnyökkel jár, ha így tesz. 

2019. december 10. 12:40

Mobilbank-projekt nyert a WirtschaftsWoche versenyén

A svájci Cler Banknál kialakított okostelefonbank-koncepció érdemelte ki a WirtschaftsWoche német gazdasági hetilap Best of Consulting díját „Stratégia” kategóriában. Ezzel a digitalizációs projekttel a Horváth & Partners - amely Magyarországon IFUA Horváth & Partners néven működik - immár kilencedik alkalommal került be a legjobb német tanácsadó cégek közé.

2019. december 10. 11:35

A KPMG kiterjeszti együttműködését a Microsofttal

Az új KPMG innovációk többségéhez a Microsoft felhő és mesterséges intelligencia megoldásai adják majd az alapot, segítve a KPMG ügyfeleit a jobb és precízebb döntéshozatalban, a termelékenység növelésében és nagyobb költséghatékonyság elérésében.

2019. december 10. 10:11

Új, kárrendezést egyszerűsítő digitális megoldásokat vezet be az Allianz

Az Allianz ConnX applikációján keresztül elérhető egy távoli videós kárfelvételi szolgáltatás így az ügyfelek mobiltelefonjukon vagy táblagépükön keresztül, néhány egyszerű lépésben, élő kapcsolat mellett oszthatják meg a káreseményről készült felvételeket lakás- és gépjármű kár esetén. Az új Allianz Online kárstátuszkövető alkalmazás pedig a bejelentett károk nyomon követését teszi még könnyebbé és átláthatóbbá.

2019. december 10. 09:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás