Az 50 legjobb weboldal – vásárlás és utazás

Vértes Judit, 2011. augusztus 25. 11:12
Folytatjuk cikksorozatunkat a Time magazin által kiválasztott 50 legjobb weboldalról. Az elmúlt napokban szemlézett hír- és sportoldalak, családi portálok, zenei- és videó kínálatok valamint az üzleti vállalkozásokról  szóló site-ok után most a vásárlással és utazással kapcsolatos weboldalak bemutatása következik.
 

 

 
A három éves Airbnb  oldalon keresztül mintegy 190 különböző országban foglalhatunk kedvező árú szállást, nyárra kiadó szobákat, házakat. A szállás lefoglalása után érdemes meglátogatni a Gogobot  szájtot, ahol az utazáshoz gyűjthetünk hasznos információkat, tippeket, élménybeszámolókat olvashatunk illetve utólag mi magunk is írhatunk, valamint kérdéseket tehetünk fel. A repülőjegyünket pedig lefoglalhatjuk a Hipmunk  oldalon, ahol egy jópofa repülő mókus segít kiválasztani a legalkalmasabb járatot.
Ha utazás helyett vásárlásra költjük a pénzünket, a Polyvore  nagy segítségünkre lehet. A Polyvore leginkább egy divatlaphoz hasonlít, ahol az interneten megvásárolható ruhadarabokból és kiegészítőkből láthatunk összeállításokat, illetve mi magunk is készíthetünk ilyet. De ha nem tudjuk, mit vegyünk fel a sárga szoknyánkhoz, az oldalon biztos találunk olyanokat, akik válaszolnak a kérdésünkre.
Az egyre bővülő kínálatból bizony nehéz kiválasztani a számunkra megfelelő tévét, kamerát, fényképezőgépet, laptopot vagy egyéb elektronikai eszközt, ezért nagy segítségünkre lehet a Retrevo . Az oldalon az árakon kívül megnézhetjük az ár-érték arányát, az árak időbeli változását, ajánlásokat és tippeket olvashatunk, mindent megtalálunk, ami a vásárlás előtt megkönnyíti a választást.

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Túllépnének a pedagógusok az iskolai kereteken a műszaki pályaorientációban

Több, külsős szakmai forrásból származó ismeretre, támogatásra lenne szüksége az általános- és középiskolai tanároknak, hogy a diákjaik pályaválasztását hathatósan segítsék, és körükben a műszaki szakmákat eredményesebben népszerűsítsék – derült ki az Együtt a Jövő Mérnökeiért Szövetség (EJMSZ) által szervezett 21. századi STEM pedagógus konferencián

2019. november 19. 18:45

Hónapokba telik betölteni egy megüresedő állást

Vajon mennyi idő alatt lehet betölteni egy megüresedő állást ma Magyarországon? A Profession.hu legfrissebb adatai szerint a tapasztalt szakértők, vezetők esetében a kiválasztási folyamat akár hosszú hónapokig is eltarthat. Ráadásul, a cégek többségének véleménye szerint ez az idő a jövőben még tovább fog növekedni.

2019. november 19. 17:14

Karácsonyi ajándék gamereknek

Ha egy igazi gamert szeretnénk meglepni karácsonykor olyan ajándékkal, amitől leesik az álla, laikusként bizony sokszor nehéz kiigazodni ebben a világban. A számítógépek és a videójátékok szerelmesei folyamatosan azon gondolkoznak, hogyan tehetik még ütősebbé a felszerelésüket, hiszen a legújabb technológiák használata a teljesítmény szempontjából meghatározó az e-sportok világában. 

2019. november 19. 15:52

Megteremteni a munka és a magánélet egyensúlyát

Napjaink egyik legnagyobb kihívása, hogy megteremtsük a munka és a magánélet egyensúlyát. Az okostelefonok világában minden pillanatban elérhetőek vagyunk, kizárni a munkát gyakorlatilag lehetetlen, legyünk éppen a munkahelyünkön, vagy intézzük a délutáni bevásárlást. A munka és magánélet közötti egyensúly megteremtése kulcsfontosságú, mindkét területen egyformán teljesítenünk kell, nem billenhet el a mérleg nyelve. Hogyan oldható meg, hogy valaki gyerek vagy akár tanulás mellett is dolgozni tudjon?  

2019. november 19. 14:27

Lezárult az OTT-ONE szerverberuházása

Lezárultak az OTT-ONE 1,1 milliárd forintból megvalósuló szerverberuházásának előkészítő munkálatai: a beszerzett szerverek 2019. december 1-től állnak majd üzembe. A teljes egészében saját forrásból finanszírozott szerverkapacitás amellett, hogy támogatja a vállalatot a meglévő ügyfelek magas szintű kiszolgálásában, új lehetőségeket is teremt a társaság számára: a mintegy 800 kiszolgáló egységből álló szerverkapacitás igénybevételére már meg is kötötték az első szolgáltatási szerződést. 

2019. november 19. 12:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás