LEICA objektív nagy sebességű AF kompatibilitással

forrás: Prím Online, 2019. augusztus 30. 09:07

A Panasonic továbbfejlesztette mikro négyharmados szabványú, fix fókuszú LEICA DG objektívjét. A nagy, F1.4 értékű rekeszen kívül az új LEICA DG SUMMILUX 25 mm / F1.4 II ASPH. (H-XA025) csepp- és porálló kialakítást is kapott, hogy terepen is bírja az igénybevételt, és kompatibilis a nagy sebességű autofókusz maximum 240 képkocka/másodperces képérzékelő-meghajtásával is.

A sokoldalú felhasználást lehetővé tevő 50 mm-es gyújtótávolsággal (35 mm-es egyenérték) a LEICA DG SUMMILUX 25 mm / F1.4 II ASPH. a nagy rekesz ellenére is lenyűgözően nagy felbontást és részletgazdag megjelenítést biztosít a kép közepétől egészen a szélekig. Az objektívvel gyönyörű bokeh hatás érhető el a defókuszált területeken, hogy még kifejezőbb képek szülessenek. 

A rendszer 9 elemet tartalmaz 7 csoportban, 2 aszférikus és 1 UHR (ultramagas törésmutatójú) lencsével. Az UHR lencse és az öntött üvegből készülő aszférikus lencsék egységes megjelenítést garantálnak a kép közepétől egészen a szélekig. A lencséket Panasonic Nano Surface Coating védőréteg-technológiával látták el, amelynek célja, hogy minimálisra csökkentse a szellemképek megjelenését és a becsillanást. Az objektív megfelel a legszigorúbb szabványoknak is, így viselheti a világhírű LEICA nevet, amely szavatolja a páratlan képminőséget. 

A belső fókuszmeghajtó rendszerrel és léptetőmotorral rendelkező új LEICA DG SUMMILUX 25 mm / F1.4 II ASPH. zökkenőmentesen és hangtalanul működik együtt a fényképezőgép nagy sebességű és pontosságú kontraszt AF rendszerével fénykép és videó üzemmódban is. Az objektív kompatibilis a 240 fps maximális sebességű  érzékelőmeghajtással, hogy teljes mértékben kiaknázza a fényképezőgép nagy sebességű és nagy pontosságú kontraszt AF funkcióját.

A nagy blendét kompakt és könnyű külsőbe rejtő, új, strapabíró LEICA DG SUMMILUX 25 mm / F1.4 II ASPH. egyszerre nyújt kiváló képminőséget és remek hordozhatóságot, hogy a legtöbbet hozza ki a legújabb LUMIX G digitális, cserélhető objektíves, tükör nélküli fényképezőgépekből.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15