MTV kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: MTV

Az MTV dokumentumfilmmel segíti a járványhelyzet miatt lelki gondokkal küzdő fiatalokat

Különleges dokumentumfilmmel hívja fel a figyelmet a tinédzserek járványhelyzet okozta súlyos mentális gondjaira az MTV. A zenecsatornán itthon május 8-án, szombaton 15:05-től látható Each and Every Day című dokumentumfilmben olyan fiatalok szólalnak meg, akik bár lelkileg mélypontra kerültek, de segítséget kértek, és így képesek voltak kimászni a gödörből. Az alkotás célja, hogy a személyes történeteken keresztül a mentális egészségről szóló diskurzus, valamint a segítségkérés fontosságát hangsúlyozza. A téma kapcsán Balatoni József „Jocó bácsi” és a Kék Vonal szakértője is megosztotta a magyar tinédzserek jelen lelkiállapotával kapcsolatos tapasztalatait. 

2021. május 6. 18:46

Új arculat, új tervek az MTVA köreiben

Az MTVA a mai napon jelentette be a teljes arculatváltással járó új elképzeléseit a jövőről. "A közmédia új arculata a rend, a kiszámíthatóság és az együttműködés korszakának kezdete is" - mondta Böröcz István, a közmédiát irányító vagyonkezelő alap vezérigazgatója.

Kulcsszavak: MTVA MTV
2012. július 24. 14:08

Sziget Fesztivál prolongálva

Az idei Sziget  Fesztivál nagykoncertjeinek többségét újra megnézhetik azok, akiknek van MTV Live HD-jük. A csatorna ugyanis 33 országban tűzi műsorára a koncertfelvételeket.

Kulcsszavak: MTV HD Sziget fesztivál
2011. augusztus 17. 10:10

Meseklasszikusok az interneten

A Magyar Televízió archívumának kincsei, klasszikus rajz-, báb- és ifjúsági filmek nézhetők meg az interneten az MTV Online és az Egyszervolt.hu csoport együttműködésében.

2009. március 26. 13:57

Lezárul az m1 és m2 kísérleti HD-sugárzása a MinDig TV platformon

Az Antenna Hungária (AH) a mai nappal lezárja az m1 és m2 csatorna kísérleti HD-sugárzását a MinDig TV földfelszíni digitális platformon. Az AH az MTV kedvező döntését várja arról, hogy szerződött partnerként csatlakozik a platformhoz.

Kulcsszavak: Antenna Hungária MTV
2009. február 28. 14:21

Kalózvideóból legális hirdetési jövedelem

A Music Televisiont birtokló Viacom eddig agresszív perekkel próbálta elkerülni az elkerülhetetlent, vagyis videói internetes terjesztését. A cég most felismerte stratégiája kivitelezhetetlenségét és 180 fokos fordulattal úgy döntött, inkább engedélyezi a megosztást, ám leszedi saját hasznát.

Kulcsszavak: MySpace MTV
2008. november 5. 08:21

MTV: online közvetítés az olimpiáról

A holnap kezdődő pekingi nyári játékok ideje alatt óriási érdeklődésre számítanak aTelesport.hu szerkesztői, akik olimpiai különszámmal is készültek.

Kulcsszavak: olimpia MTV
2008. augusztus 7. 11:01

Civilszervezet bírálja a Viacomot az MTV-anyagok miatt

Az egyik leghíresebb elektronikus jogvédelmi szervezet, az Electronic Frontier Foundation (EFF) élesen bírálta a Viacomot a zenei videók YouTube-ról történt eltávolítása miatt, szerintük az óriáscég tévesen ítéli meg a helyzetet.

Kulcsszavak: Viacom YouTube MTV
2007. február 15. 22:20

Videóletöltő szolgáltatást indít az MTV

Egyes részletek helyett a jövőben teljes műsorokat és videóklipeket lehet majd letölteni az MTV oldalairól, fény derült arra is, miért töröltette műsorait a vállalat a YouTube-ról.

Kulcsszavak: YouTube zene MTV
2007. február 15. 07:12

A héten nyit az MTV zeneáruház

Hat hónappal a bejelentés után, május 17-én végre valóban beindítja Microsofttal közösen kialakított „Urge” zeneletöltő szolgáltatását az MTV zenetévé-társaság.

Kulcsszavak: zene e-commerce MTV Microsoft
2006. május 16. 08:45

Internetes zeneszolgáltatást indít az MTV és a Microsoft

Az MTV zenei tv-csatorna többéves tervezés és hosszas találgatások után bejelentette, hogy jövőre ténylegesen online zeneletöltő szolgáltatást indít, együttműködésben a Microsofttal.

Kulcsszavak: MTV Microsoft onlineszolg zene
2005. december 13. 21:18

Az MTV 49 millió dollárért felvásárolta az iFilm-et

Az MTV 49 millió dollárt fizetett az online videó-tartalom szolgáltatásához szoftvereket fejlesztő iFilm-et, így készülve az internetes fizetős letöltések bevezetésére.

Kulcsszavak: film +céginfo onlineszolg MTV
2005. október 15. 15:58

Az LG szponzorálja az MTV 2005-ös zenei díjkiosztó gáláját

Az LG Electronics, az elektronikai, informatikai és kommunikációs ipar prominens szereplője hivatalos szponzorként támogatja a november 3-án, a portugáliai Lisszabonban megrendezésre kerülő MTV Europe Music Awards 2005 díjkiosztó gálát.

2005. szeptember 30. 20:06

Közös MTV Warner videoklip-kínálat mobilra

A Warner Music Group és az MTV közösen hoz létre rövidített videoklip montázsokat, melyek kifejezetten mobiltelefonok tartalomszolgáltatására készülnek.

2005. szeptember 27. 11:03

Meghosszabbították a két országos kereskedelmi csatorna koncesszióját, jöhet az MTV közéleti csatornája

A médiahatóság öt évvel meghosszabbította az RTL Klub és a TV2 koncesszióját, valamint nyilvántartásba vette a Magyar Televízió közéleti csatornáját - erősítette meg az MTI értesülését több testületi tag szerdán.

Kulcsszavak: RTL TV2 MTV
2005. július 21. 08:30

MTV-műsorok élőben mobilon

Július első napjaiban kezdi meg a Magyar Televízió (MTV) műsorainak élő közvetítését a Pannon GSM és a T-Mobile.

2005. július 4. 11:30

Az MTV-n mutatja be az Xbox 2-t a Microsoft

A Microsoft bejelentette, hogy május 12-13-án az MTV-n egy tv-műsorban mutatja be először a nagyközönségnek következő generációs Xbox játékkonzolját.

Kulcsszavak: MTV Microsoft játék Xbox
2005. április 12. 19:05

Az MTV is beindítja saját online zenei szolgáltatását

A közelmúltban hasonló bejelentésekkel előálló nagy cégeket, például a Sony-t követően most az MTV-ről is olyan hírek keltek szárnyra, hogy saját internetes zenei szolgáltatás beindítását tervezi.

Kulcsszavak: MTV onlineszolg zene
2004. május 9. 11:00

Az interaktív rádiós

A Petőfi rádió programjában minden csütörtökön este tíz órától hallható egy számítógépes rádióműsor, immáron több mint hét éve. Aki egyszer is belehallgat a Modem idők talkshow-ba, szinte biztos, hogy törzshallgatójává válik...

A műsor készítője a folyamatosan kísérletező Szilágyi Árpád.

2002. november 2. 23:33

Garázdák a királyi tévé weboldalán

Számítógépkalózok jártak a Magyar Televízió webkiszolgálóján. Az ismeretlen garázdák a www.mtv.hu nyitóoldalán az FBI-t, az Egyesült Államokat és Magyarországat gyalázzák. A deface végrehajtói az iszlám kultúra iránti nagyobb tiszteletet követelnek.

2001. november 14. 17:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27