Raiffeisen Bank kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Raiffeisen Bank

Elindult az azonnali fizetés az egyik hazai élelmiszerláncnál

Az azonnali fizetési rendszer 2020-as bevezetése óta minden adott, hogy a korszerű, a gazdaság egésze számára előnyös módszer a boltok kasszazónáiban is elterjedjen, ez a folyamat azonban eddig meglehetősen lassan haladt. A kereskedelmi informatika vezető hazai vállalatának, a Laurelnek most friss fejlesztéseivel sikerült lebontania több, a technológia népszerűségének útjában álló akadályt. A május 31-i szakmai, innovációs konferenciájára készülő cég QR-kódon alapuló megoldása a nagy itthoni retailláncok közül elsőként a CBA Príma egyik budapesti üzletében debütált a napokban.

2022. május 25. 18:14

A Tatra banka is használja a hangalapú biometrikus technológiát

A hangalapú biometrikus technológiát használja a Tatra banka, amely e rendszer előnyeit elsősorban az ügyfélszolgálat területén tudja kamatoztatni. A Raiffeisen nemzetközi bankcsoport részeként a Nuance FreeSpeech hangalapú biometrikus megoldásást alkalmazzák.

2014. július 1. 13:24

Finanszírozási programmal vonzza a kkv-kat a Cisco

Mai budapesti közös sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a Cisco Capital és a Raiffeisen Lízing a kis- és középvállalkozásokat érintő, Cisco eszközök beszerzését könnyítő EasyLease finanszírozási programot ajánl hazai kis- és középvállatok részére.

2008. április 14. 13:57

Változik a contact centerek vállalati szerepe

„A contact center a XXI. század vállalati ügyfélkapuja?” címmel tartott ma sajtótájékoztatót a NextiraOne Magyarország Kft., a Photel Zrt. Teleperformance Magyarország és a Raiffeisen Bank Zrt.  A beszélgetésen a következő főbb megállapítások hangzottak el.

2007. március 13. 13:27

Xerox technológia a Raiffeisennél

A Raiffeisen International Group és a Xerox regionális szintű keretszerződést írt alá, amelynek részeként Magyarországon is a Xerox szállítja és üzemelteti az elkövetkezendő öt évben a bank teljes dokumentumkezeléséhez szükséges berendezésparkot.

2006. december 11. 11:06

A Raiffeisen Bank nevében lopják adatainkat!

A napokban elterjedt, a Raiffeisen Bank nevében küldött angol nyelvű körlevél, amely a felhasználói adatok ellenőrzését kéri, hamis, és valódi célja a felhasználó adatainak megszerzése.

2006. november 28. 12:44

Securewave a Raiffeisen Bankban

Még idén eléri a 2500-at a Raiffeisen Bank Rt.-nél azoknak a számítógépeknek a száma, ahol az adatkivitelt a Securewave Sanctuary Device Control szoftverrel ellenőrzik.

Kulcsszavak: Raiffeisen Bank Atigris
2006. június 22. 13:40

Raiffeisen + HP: Magyarország legnagyobb AMD-alapú PC eszközparkja

A Raiffeisen Bank Zrt. folyamatosan cseréli eszközparkját AMD-alapú HP asztali számítógépekre.

2006. február 22. 13:10

Cisco alapú IP telefónia a Raiffeisen Bank hálózatában

A Raiffeisen fiókirodák egységes kommunikációs infrastruktúrájához a bank a Cisco Systems IP telefónia megoldását választotta.

Kulcsszavak: Raiffeisen Bank bank IP Cisco
2004. szeptember 1. 12:21

Az év internetes bankja

Az év internetes bankja Magyarországon pályázat idei győztese a CIB Bank lett, különdíjat kapott az Inter-Európa Bank, az OTP és a Raiffeisen Bank. A pályázaton összesen tíz lakossági internetes bankolási lehetőséget nyújtó pénzintézet vett részt. (A hír az eredményhirdetéskor elhangzott értékelésekkel frissítve, bővítve: 2002. dec. 10. 15:34)

2002. december 10. 14:20

Synergon: befektetési banki rendszer a Raiffeisen csoportnak

A Synergon nyerte meg a magyarországi Raiffeisen bankcsoport meghívásos, zártkörű pályázatát, mely a csoportban végzett befektetési banki tevékenység informatikai támogatásának megoldására vonatkozik. A magas szolgáltatástartalmú projekt értéke megközelíti a 300 millió forintot.

2002. augusztus 27. 10:43

BA/CA-Raiffeisen Bank közös vállalkozás az elektronikus fizetésekre

A Bank Austria Creditanstalt csoport és a Raiffeisen Bank közös vállalkozást alapít az elektronikus fizetések lebonyolítására. Az év végére mindkét bank ügyfélköre internetes felületen bonyolíthatja majd számlaműveleteit. A két bankcsoport 50-50 százalékban részesedik az EBPP (Electronic Bill Presentment and Payment) GmbH vállalatban.

2002. május 29. 08:42

Banki e-learning megoldást szállít a Synergon

A Synergon Informatika Rt. az elmúlt időszakban több megrendelést kapott e-learning rendszer kivitelezésére, e-learninges tananyag fejlesztésére. Egyre több vállalkozás ismeri fel az e-learning gazdaságosságát, melyet a Raiffeisen és K&H bankok megrendelései is bizonyítanak. A két projekt együttes értéke megközelíti a 30 millió forintot.

2001. december 13. 18:03

A Synergon építi ki a Raiffeisen új központjának helyi hálózatát

A Synergon Informatika Rt. több mint 110 millió forint értékű szerződést kötött a Raiffeisen Bank Rt. új központi épületében működő helyi hálózatának (LAN) kiépítésére.

2000. november 15. 18:57

Internetes értékpapír-kereskedést indít a Raiffeisen

A Raiffeisen Értékpapír és Befektetési Rt. ez év szeptember közepétől internet alapú értékpapír kereskedelmi szolgáltatást indít. A napokban elinduló szolgáltatás valós idejű értékpapír-kereskedelmi tranzakciókat biztosít a nap 24 órájában.

2000. augusztus 29. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27