Az IND saját és az IBM standján mutatta be pénzügyi termékeit

forrás Prim Online, 2005. március 17. 18:05
Többcsatornás banki termékei kapták a fő hangsúlyt az IND standján az idei CeBITen, emellett a bankfióki felület megújítását szolgáló megoldást az IBM-mel közösen mutatta be.
A legtöbb banki műveletet előre programozva tartalmazó termékcsomagok, mint az IND Corporate Banking Suite és az IND Retail Banking Suite segítségével a bankok értékes fejlesztési időt takaríthatnak meg a teljes rendszer alapokról történő kiépítéséhez képest. Fenti funkciócsomagok futtatókörnyezeteként szolgál az IND Secure Transaction Server, mely J2EE alapú keretrendszerként szintén számos szolgáltatatást előre definiálva nyújt az általa kiszolgált alkalmazások számára.

Napjaink legnagyobb kihívása a bankok számára a fióki ügyintézők felületeinek megújítása, hogy egységes képernyők, munkafolyamat-szabályozás és értékesítési eszközök álljanak rendelkezésükre. Ezáltal az ügyintézők munkája hatékonyabbá válik és képessé válnak magasabb nyereséghányaddal rendelkező banki termékek értékéseítésére. Ezeket a célokat szolgálja az IND Branch Banking Suite termékcsomag.

Az IND közreműködésével a CIB Banknál elkészült ügyintézői rendszer két fő részből áll. Az első egy komplex keretrendszer, melynek megjelenítő felületeként használt portálból elérhető a banki ügyintézők számára a vállalati levelezőrendszer, továbbá a különböző banki szolgáltatásokat nyújtó háttéralkalmazások, amelyeket korábban csak külön-külön a saját klienseikkel lehetett használni, kiküszöbölve az adatbevitel ismétlését, ezzel gyorsítva az ügyfélkezelést. A rendszer második része egy operatív CRM alkalmazás, amely egy adattárházból kap rendszeresen értékesítést segítő ajánlati adatokat, az ügyféllel történő interakciókról pedig jelentéseket küld az adattárháznak.

A rendszert a CeBIT-en az IBM területén az IND egy önálló partnerstandon, az innovatív megoldások között mutatta be. A többcsatornás bankoláshoz kapcsolódó termékekkel az IND saját standján, a Bank-Finanz-Systeme csarnokban várta az érdeklődőket.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AI és a fenntarthatóság területén nő az igény leginkább a munkavállalókra

A gyors technológiai fejlődés, a fenntarthatóság iránti fokozódó igény korszakában bizonyos munkaterületek jóval keresettebbé válnak. Az ezekkel a szakismeretekkel rendelkező munkavállalók iránti kereslet a magyar munkaerőpiacon is egyre növekszik. A Munkahelyeink.hu összegyűjtötte a kapcsolódó pozíciókat, illetve azt, hogy mire van szüksége a munkavállalóknak, hogy megszerezhessenek egy ilyen állást.

2024. április 27. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50