Cisco Díj a legjobbaknak

Idén 14 kategóriában díjazta legkiválóbb hazai partnereit a Cisco Systems

forrás Prim Online, 2006. március 7. 09:41
A Cisco Systems Magyarország hatodik alkalommal adta át az „Év Magyarországi Cisco Partnere” díjat, amelyet 14 különböző kategóriában ítélt oda azoknak a hazai partnereinek, amelyek ismereteikkel, tapasztalataikkal és munkájukkal leginkább hozzájárultak a közös sikerekhez.
A Cisco növekedése és sikere jelentős mértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, az értékesítési partnerek megfelelő kiválasztásának és felkészítésének köszönhető. A Cisco Partner Programok célja, hogy a viszonteladókat és minősített Cisco Partnereket ellássa a szükséges információkkal és mindazon támogatással, amely a hálózati megoldások piacán való sikeres működéshez szükséges. A kiemelt partnerek átfogó és naprakész termék- és technológiai ismeretekkel rendelkeznek, teljes körű szolgáltatásokat nyújtanak Cisco megoldások tervezésében, telepítésében, üzemeltetésében, támogatásában, összetett hálózatok kiépítésében és a hálózatokra épülő üzleti, intézményi alkalmazások megvalósításában.

Az idei díjátadón először hirdettek győztest az „Innovációs partner” kategóriában. A hálózati technológiák egyre szélesebb körű alkalmazásával folyamatosan nő azon szolgáltatások és alkalmazások jelentősége, amelyek a hatékonyságnövelés új lehetőségei előtt nyitnak utat. A Cisco Systems világszerte keresi az együttműködést azokkal az innovatív helyi partnerekkel, akik a Cisco technológiáihoz kapcsolódó, előremutató, az ügyfelek speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztenek.

„Az Év Innovációs Partnere” az 1992-ben alapított TC&C Kft. A TC&C 10 fős hazai fejlesztő csapata a kezdetek óta foglalkozik az IP telefóniához kapcsolódó alkalmazás-fejlesztésekkel. Ügyfelei között egyaránt vannak magyarországi – például SAGEM, MOL Rt., ING Bank, ISC Hungária, CIB Bank, MTI, Ernst & Young – és külföldi – például Serbia BroadBand (Szerbia és Montenegró), ProCredit Bank (Bulgária), MBU (Horvátország), Schneider Trading (Nagy-Britannia) – cégek. A vállalat IP telefóniás megoldásai között megtalálhatók többek között az IP alapú videórögzítési rendszerek, az online tartalommegjelenítés, a beszélgetésrögzítés és a díjszámlálás. A TC&C emellett jelentős tapasztalatokkal rendelkezik IP Contact Centerek meglévő vállalatirányítási rendszerekhez illesztése terén.

A legmagasabb partneri kategória, azaz „Az Év Gold Partnere” díjazottja a KFKI-LNX Hálózatintegrációs Zrt. lett. A KFKI-LNX közel 11 éve a Cisco partnere, kiemelkedő ügyfél elégedettségi mutatókkal, továbbá jelentős szakértői bázissal és szakmai kompetenciával rendelkezik a hálózati technológiák, az IP telefónia és a hálózatbiztonsági megoldások terén.

“Az Év Szolgáltató Partnere” kategóriában a Magyar Telekom végzett az első helyen, jövőbemutató lakossági, kis-, közép- és nagyvállalati megoldásainak köszönhetően. Az IT outsourcing és a menedzselt szolgáltatások fejlesztése és bevezetése terén elért sikereiért a T-Systems lett „Az Év Nagyvállalati Megoldások Partnere”. A T-Systems a Cisco CPN (Cisco Powered Network) partnereként az üzleti kommunikációs piacon olyan Cisco technológiára épülő, integrált hang- adat forgalmat és nagyfokú biztonságot nyújtó hálózati megoldásokat vezetett be, amelyekkel ügyfelei hatékonyabban működhetnek, belső erőforrásaikat mindinkább saját üzleti folyamataikra összpontosíthatják, miközben megtakarításokat érhetnek el a kommunikációs költségek terén.

„Az Év Silver Partnere” a Getronics Magyarország Kft. lett, kiemelkedő technológiai felkészültsége, az általa megvalósított projektek minősége, valamint szakmai kompetenciája elismeréseképpen.

„Az Év Premier Partnere” az Albacomp Rt., amely a KKV piacokon komoly szakmai kompetenciát épített ki és élen jár a kimondottan kis- és középvállalakozások számára fejlesztett termékek és megoldások piaci bevezetésében.

„Az Év IP Kommunikációs Partnere” kategória nyertese a BCN Rendszerház Kft., amely számos jelentős pénzintézet, gyártócég és önkormányzat esetében valósította meg az áttérést hagyományos alközponti rendszerekről Cisco IP telefóniára.

„Az Év Hálózatbiztonsági Partnere” díjat az S&T Magyarország Kft. nyerte el, a hálózatbiztonsági technológiák terén kiépített szakmai kompetenciája és az ügyfelek biztonsági tanácsadójaként végzett munkája elismeréseképpen.

„Az Év Mobil Partnere”
a GNS Kft. lett. E cég valósította meg a SPAR áruházlánc 168 üzletre kiterjedő, az online árugazdálkodást lehetővé tevő vezeték nélküli hálózati projektjét.

„Az Év Menedzselt Szolgáltatások Partnere”
kategória díját a British Telecom Magyarország vehette át. Széleskörű szolgáltatói portfoliója mellett a BT kifejlesztette IP alapú BT Multimedia Contact Center megoldását, amely valamennyi kontakt-típust – legyen szó emailről, chatről, telefonhívásról vagy az ügyfélszolgálat számára hagyott hangposta-üzenetről – egységesen, webes integrációval képes kezelni.

„Az Év Megoldás Partnere” díjat a Hewlett Packard Magyarország Kft. nyerte, a Cisco Connected Real Estate koncepció és a HP által fejlesztett Buildog épületautomatizációs rendszer sikeres integrációjáért és implementációjáért.

A „Kiemelkedő Ügyfél Elégedettség” kategória nyertese – a tavalyi év sikerét megismételve – az elsősorban a pénzügyi szektorban tevékenykedő Conet Kft. A Conet elsődleges célja, hogy ügyfelei a lehető legjobban profitálhassanak technológiai beruházásaikból. Előremutató megoldásuk az OTP Bank székházában kiépített technológiai demoközpont, ahol a Cisco mobil elérési, IP Contact Center és video megoldásai egyaránt láthatóak.

„Az Év Disztribútora” az AlphaSonic Kft. lett, amely a Cisco Linksys divíziójának otthoni és kis irodai felhasználásra szánt termékeit forgalmazza. Az Alphasonic mindenekelőtt a Linksys márka és termékek piaci megismertetésében és a viszonteladói hálózat kiépítésében nyújtott kiemelkedő teljesítményéért vehette át az elismerést.

„Az Év Viszonteladója” díjat a SCI-Network Rt. kapta, elsősorban a kis- és középvállalati szektor kiemelkedő színvonalú, országos kiszolgálásáért. A SCI Network a kis- és középvállalati szektor mellett kiemelten foglalkozik a kisebb internetszolgáltatók és önkormányzatok hálózati igényeivel is.

A hazai partnerek a Közép-Kelet európai régióban is kiemelkedően szerepeltek. A kategóriájukban regionálisan is elnyert díjakat a március közepén az egyesült államokbeli San Diego-ban tartandó Partner Summit konferencián a BCN Rendszerház Kft., a Conet Kft., valamint a SCI-Network veheti át.
Kulcsszavak: +céginfo Cisco-hu

Újra a megszokott mederben a FoxPost, levonult a szökőárszerű terhelés

A FoxPost felszámolta azt a Maglódon felállított ideiglenes csomagautomatát, amely az elmúlt hetek rendkívüli terheléshullámának kezelésére szolgált, egyidejűleg megszüntették a további rendkívüli intézkedéseket is. A döntésre azért került sor, mert a probléma megszűnt és a működés ismét a szokott mederben folyik. Ezzel egyidőben a vállalat több száz új csomagautomata telepítésébe kezdett országszerte.

2024. május 19. 14:40

7-Zip 24.05

Kitűnő, ingyenes tömörítő Windowshoz. Betömörítés / kitömörítés: 7z, XZ, BZIP2, GZIP, TAR, ZIP és WIM. Csak kitömörítés: ARJ, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DEB, DMG, FAT, HFS, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, RAR, RPM, SquashFS, UDF, VHD, WIM, XAR és Z.

2024. május 19. 13:26

Még mindig rengeteg ügyfél bankol ezzel a világelső, de drága magyar találmánnyal

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 2024. februári adatai szerint a számlavezetés során a bankok felé kifizetett díjak 15 százalékát teszik ki az SMS szolgáltatások. Bár a jegybank nyolcezer forint közelébe becsülte az SMS-ekre fordított éves átlagos ügyfélköltséget, a BiztosDöntés.hu szerint ez a költség még ennél nagyobb is lehet. Pedig ma már a legtöbb banknál létezik erre egy ingyenes alternatíva, melyre könnyen át lehet állni.

2024. május 19. 12:34

Újabb régiós szolgáltató központot hoz Budapestre a Schneider Electric

Budapesten hozza létre új, Europe Services Hub elnevezésű szolgáltató központját a Schneider Electric, az energiamenedzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat. A tervek szerint 2025-re 100 fősre bővülő csapat az európai országokban dolgozó helyi stábokkal együttműködve az egész kontinenst lefedi majd a magyar fővárosból.

2024. május 19. 10:26

Rename Master 3.18

Sok fájl átnevezése eléggé fárasztó munka, ezért is nagy segítség ez az ingyenesen használható, remekül testre szabható szoftver, amely nagy mennyiségű állományok csoportos és gyors átnevezésére használható.

2024. május 18. 17:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59