DocAge: új, hazai elektronikus iktató és archiváló rendszer

forrás Prim Online, 2007. május 25. 17:04
A napokban piacra dobott iktatórendszer számos tekintetben újszerűen közelíti meg a dokumentumkezelést. A Budapest Mikroelektronika Zrt. célja a termékkel az volt, hogy a lehető legrövidebb időn belül (néhány nap alatt) beilleszthető legyen a vállalat folyamataiba. A megvalósítás során törekedtek arra, hogy könnyen kezelhető felülettel rendelkezzen, és a beállításához ne legyen szükség komoly informatikai ismeretekre, de ennek ellenére akár egy nagyvállalat dokumentumkezelési problémáira is megoldást nyújtson.
A fejlesztett termék a napjainkban elterjedő SOA (szolgáltatásorientált architektúra) nyílt, szabványos technológiára épülő webszolgáltatásra épül, és a felhasználók egy rendkívül könnyen elsajátítható felhasználói felületen dolgozhatnak. Biztosítja, hogy a megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználók csupán egy böngésző programot használva intraneten és akár biztonságos internetkapcsolaton keresztül távolról is megtekinthessenek és importáljanak dokumentumokat.

A termék integráns részét képezi egy nagy biztonságú, adatmentéssel rendelkező szerver, amely "black-box"-ként illeszthető a vállalati rendszerekhez. Ez különösen olyan helyeken előny, ahol nincs napi rendszergazdai támogatás.

A megrendelést követő rövid konzultációs időszak alatt a cég előre elkészített űrlapok segítségével felméri vagy akár el is készíti a cég iratkezelési szabályzatát, majd ezt implementálva szállítja le rövid időn belül a teljes DocAge rendszert.

A DocAge termék a legkorszerűbb Microsoft technológiákra épül. Kihasználja a fejlesztési eszközökben rejlő lehetőségeket és beépülve az irodai alkalmazásokba, egyszerűvé teszi az iktató és archiváló rendszer használatát.
Kulcsszavak: dokumentumkezelés

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kényelmet és biztonságot nyújtanak a Continental innovációi az új Mercedes-Benz E-osztályban

A Continental fontos alkatrészeket és termékeket szállít az új Mercedes-Benz E-osztályhoz. A cég intelligens eszközalapú hozzáférési megoldásával (röviden CoSmA) a technológiai vállalat olyan rendszert kínál, amely az okostelefonokat vagy az okosórákat autókulcsokká alakítja. A technológia a digitális kornak megfelelő kényelmes felhasználói élményt tesz lehetővé. A Continental most először kínál olyan teljeskörű rendszert, amely átfogó kapcsolatot biztosít a jármű digitális ökoszisztémája, az okoseszközök és a felhő között.

2024. május 29. 14:28

Együtt a korszerű oktatásért

Megújult a SIÓ-Eckes iskolásokat támogató pályázata: a 2024-től „Köszi, SIÓ!” néven futó programban a vállalat az iskolák digitális oktatásának támogatását tűzte ki célul, hogy a gyerekek és a pedagógusok még több korszerű eszközhöz juthassanak. A sikeresen pályázó intézmények összesen 150 tablettel lehetnek gazdagabbak, sőt a modernizáció mellett elfogadásra motiváló mesével és óratervvel is segíti a tanárok munkáját a vállalat. A pályázatok online leadására 2024. július 14-éig van lehetőség.

2024. május 29. 09:57

"Pénz, de honnan? 2024."

Beindultak és egész évben kitartanak az előnyös pályázati kiírások kkv-knak, és sorra hirdetik meg a KAP, az agrárium idei pályázati kiírásait. A "Pénz, de honnan? 2024" roadshow utolsó, budapesti állomásán június 20-án is sok új kedvezményes, támogatott forrást hoznak az előadók Közép-Magyarország kkv-döntéshozóinak és az agrárium szereplőinek.

2024. május 28. 20:37

Az LG két kutatási beszámolóját mutatták be egy AI technológiai konferencián

Május 7-11. között, a Bécsben megrendezett International Conference on Learning Representations (ICLR) 2024 konferencián mutathatta be kutatási eredményeit az LG Electronics (LG). A rengeteg beérkezett pályamű közül az LG kutatási dokumentumait a legjobb egy százalék közé választották, így bekerültek a konferencia programjába. Mindez jól szemlélteti az LG kutatási erőfeszítéseinek jelentőségét, és megerősíti a cég pozícióját a kulcsfontosságú AI technológiák fejlesztésének éllovasaként az olyan területeken, mint például a robotika, a metaversum és az intelligens otthonok.

2024. május 28. 16:11

Felforgatja a munkaerőpiacot a mesterséges intelligencia

A mesterséges intelligencia (MI) által érintett ágazatokban ugrásszerűen nőtt a termelékenység, az MI-t használó állások egyre nagyobb számban jelennek meg és akár 25%-os bérprémiumot kínálnak – derül ki a PwC Global AI Jobs Barometer felméréséből, mely 15 ország több mint félmilliárd álláshirdetését elemezte.

2024. május 28. 14:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52