HRP Dealer Day 2008

Kovács Attila, 2008. szeptember 11. 17:08

Idei viszonteladói napjával összefüggően rendezett ma sajtótájékoztatót a HRP. Ezen Hegyi Tamás, a HRP és BSC által alkotott cégcsoport ügyvezető igazgatója a következőkről tájékoztatott.

A HRP Hungary Kft. 2007-es árbevétele 19,37 milliárd forint volt (7%-os növekedés), a Business Software Center (BSC) Kft. 8,67 milliárd forintos (13%-os növekedés) árbevételt ért el. Az idei év tervei szerint a cégcsoport együttes árbevétele meghaladja a 30 milliárd forintot. Molnár Bence a HRP saját összeszerelésű Intensa PC-inek az eladásairól szólva megemlítette, hogy az eladások első évében, 2007-ben a nyolcadik helyet érték el Magyarországon. Jelenleg 6-8 alapkonfigurációra épül a skála. Az összeszerelés és a garanciális munka Törökbálinton logisztikai központban történik. A három év garanciával szállított Intensa PC-kben nem találhatók ún. "no-name" alkatrészek. Eddig három HRP-partner jelentette be, hogy hogy a közbeszerzési tenderekben Intensa PC-kkel indulnak (A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a hazai összeszerelésű PC-k között egyedül az Intensa rendelkezik Microsoft HCL hardverminőségi bizonyítvánnyal). Kiskereskedelmi forgalomban az Intensa jelenleg a MediaMarktnál, valamint az Auchan és Tesco retail-láncokban talkálható meg. Viszonylag kevés a szoftverrel is ellátott Intensa PC-k aránya, a teljes Intensa-eladási volumen 30 százaléka. 

A HRP-partner RelNet Kft. mint hivatalos magyarországi terméktámogatási központ, teljes mértékben magyarította a Kaspersky most piacra került 2009. évi antivírus- és internetbiztonsági programtermékeit, illetve végzi az azokkal kapcsolatos terméktámogatást.

Kulcsszavak: HRP +céginfo

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A szombati kiszállítás bevezetése után aznapi csomagautomatás kiszállítással erősít az eMAG

Jelentős logisztikai fejlesztésekkel segíti az eMAG a Budapesten és Pest vármegyében élő ügyfelek kiszolgálását: az online áruház a hétköznap délig leadott megrendeléseket várhatóan még aznap több mint háromszáz, a térségben működő easyboxba szállítja ki. Az új szolgáltatás a platformon aznapi kiszállításra jelölt termékekre vonatkozik.

2024. április 22. 16:07

Új területen erősít az OTP Mobil

Tovább bővültek az OTP Mobil által kínált innovatív fizetési lehetőségek, így már nem csak a Simple alkalmazás és a SimplePay megoldások előnyeit élvezhetik a felhasználók. A fintech vállalat ugyanis felvásárolta a HelloPayt, amely elsősorban vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek és fesztiválok fizetési rendszereit üzemelteti.

2024. április 22. 14:31

A napenergia-innovátor TSS4U az ABB technológiáját használja

A hollandiai TSS4U innovatív, szigetüzemű napenergia-rendszereket szállít világszerte kritikus alkalmazásokhoz, így segítve a vállalatokat abban, hogy a dízelgenerátorokat fenntartható energiával váltsák ki. Távközlési tornyok, olaj- és gázipari létesítmények, valamint víztisztító telepek energiaellátása támaszkodik a TSS4U napelemes rendszereire, amelyek a legmagasabb követelményeket támasztó környezetben is megbízható energiatermelést biztosítanak.

2024. április 22. 13:02

AGV-k: a vezeték nélküli evolúció

Ismerje meg, hogyan emelték a HMS Networks a vezeték nélküli technológiákban szerzett szakértelme és az Anybus termékei a Mercedes-Benz vezető nélküli szállítórendszer (AGV) flottáját egy magasabb szintre.

2024. április 22. 09:55

ABB: 2024. I. negyedévi eredmények

Björn Rosengren, vezérigazgató: „A magas bázisadatokhoz viszonyított első negyedéves teljesítményünk azt mutatja, hogy az év jól indult, a megrendelések dinamikája erősebb a vártnál, az árrés rekordmagas, a készpénztermelési teljesítményünk erős. Mindez kellő magabiztosságot ad ahhoz, hogy a 2024-ben várt árrést felfelé módosítsuk.”

2024. április 20. 19:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50