Nemzetközi partnerkapcsolatot létesített a Sixt és a Middle East Airline

forrás: Prím Online, 2013. március 1. 07:04

Átfogó együttműködést kötött a Sixt, a magas minőséget képviselő mobil megoldások szolgáltatója és a  Middle East Airlines (MEA), a libanoni légi szállító. A nemzetközi együttműködésen keresztül mindkét szolgáltató lehetővé teszi, hogy ügyfeleik mind az autóbérlés mind pedig a légi közlekedés használata során tövábbi előnyöket élvezzenek bónusz pontok gyűjtésevel. Az együttműködés 30 MEA desztinációra terjed ki Európában, a Közép-Keleten és Afrikában.

A Cedar Miles, a MEA bónusz programjának tagjai 500 bónuszpontot kapnak minden egyes Sixt bérlet után és 1 000 pontot Sixt Limuzin szolgáltatás igénybevétele esetén. Továbbá ezen tagok a hűségkártyájuk típusától függően további kedvezményekkel juthatnak bérautóhoz. A Kék és Ezüst Cedar Kártyatuljadonosok legfeljebb 10% diszkonttal bérelhetnek Sixt személy- és teherautót. Arany és Elnöki Cedar Kártyával rendelkezők legfeljebb 15% kedvezményt kaphatnak a bérleti díjakból és a rendelkezésre állástól függően a Sixt upgrade szolgáltatását élvezhetik, ami azt jelenti, hogy az autókölcsönző a foglalt kategóriától eggyel magasabb bérautó kategóriából szolgálja ki ezen bérlőit.

“Nagy örömömre szolgál, hogy létre tudtunk hozni egy nemzetközi együttműködést a MEA-val” – nyilatkozta Regine Sixt. “Ez a légi szolgáltató cég a piacvezetők között van a Közép-Keleten. Emiatt is lehetnek ők a Sixt számára igazán megfelelő partnerek. A légitársaság állomásain kollégáink már szeretettel várják utazóikat.”

Sawsan Kayssi, a Cedar Miles vezetője elmondta, hogy úgy fogják fel ezt az együttműködést, mint egy újabb plusz szolgáltatást, melyet az utasaiknak biztosítani tudnak. “Nagy várakozással állunk a MEA és Sixt jövőbeni gyümölcsöző kapcsolata előtt.” – tette hozzá a cégvezető.
 

Kulcsszavak: +céginfo autószolg Sixt

Automobil ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Látványos kisfilmekkel jelentkezett a Wallis Motor

Az 1994-ben alapított Wallis Motor márkakereskedések hitvallása a kezdetek óta változatlan – a kereskedéshálózat számára mindig ügyfelei az elsők. A Wallis Motor nem véletlenül piacvezető immár közel 30 éve töretlenül a magyar piacon. Elsőnek lenni azonban nem kiváltság, sokkal inkább eltökéltség és kemény munka. A Wallis Motor új imázskampányának első, magával ragadó videója is ezt az üzenetet igyekszik közvetíteni olyan elismert sportolók és ismert személyek közreműködésével, mint Babos Timi vagy Talmácsi Gábor, akik az életben is kimagasló teljesítményt nyújtanak.

2021. július 11. 16:23

Az utcai divat japán fenegyereke ihlette a Maserati új, limitált szériás luxusautóit

Az autóiparban egyedi és különleges együttműködést valósított meg az olasz luxusautó-márka, a Maserati, illetve az utcai divat és zene egyik legnagyobb japán alakja, Hiroshi Fujiwara. A divattervező és zenei producer Fragment márkájának kollekcióját ültették át az autók világába, így születtek meg a Maserati Ghibli limitált szériás modellváltozatai, az Operanera és az Operabianca. 

2021. június 27. 16:10

Csúcson a Bridgestone magyarországi üzeme

Az üzemben eddig legyártott abroncsokból az összes magyar sofőr kétszer tudna gumit cseréltetni, sőt még mindig maradna plusz egy teljes szett minden budapesti autósra. A KSH adatai alapján erre lenne elég a 35 millió gumiabroncs. A Bridgestone Tatabánya megalapítása óta folyamatosan növeli kapacitását: mostanra képes akár évi 6,5 millió abroncsot kigördíteni az ipari parkból. 

2021. június 19. 12:15

2036-tól átveszik az uralmat az elektromos autók

Az ABB támogatásával készített jelentésben a szakemberek úgy vélik, hogy a világszerte tervezett, 80 e-járműakkumulátor gigaüzem nem lesz elegendő, és kiemelik az automatizálás szerepét a kereslet kielégítésében, mivel az előrejelzések szerint az elektromos járművek száma 2036-ra meghaladja majd a belső égésű motorokkal hajtott járművekét.

2021. június 1. 17:12

Ezek a legnépszerűbb autómárkák

A Picodi.com kutatócsoportja megvizsgálta mely autómárkák iránt érdeklődnek a legjobban az internet-felhasználók Európában.

2021. május 16. 16:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jó belépő a külföldi piacra a hazai tech cégeknek

2021. július 20. 16:30

Első a kiberbiztonság?

2021. július 7. 12:37

950-szeresére nőtt három hét alatt a magyar vizslacoin árfolyama

2021. június 28. 09:52

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53