Bing kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Bing

Az új Bing a mobilokra és a Skype-ra is megérkezik

Három héttel ezelőtt a Microsoft bejelentette az új Bing és Microsoft Edge bevezetését, mint olyan új eszközöket, amelyek egy másodpilótához hasonlóan segítik majd a felhasználókat az interneten való szörfölésben. Február 7. óta 169 országban több mint egymillióan váltottak jegyet erre az izgalmas „repülőútra”: ennyien használják a Bing előzetes verzióját, és a csatlakozók száma napról napra tovább nő.

2023. március 2. 18:20

Büntetik a nem hitelesített oldalakat a webes óriások

A webes keresők büntetik azokat a cégeket, akik nem hitelesítik weboldalukat. A Google, a Bing és a Mozilla is hátrasorolja azokat, akik nem védik az oldalukat és felhasználóikat.

2015. október 20. 12:29

4%-kal csökkent a Google piaci részesedése

A ComScore adatai szerint a legfontosabb amerikai keresőpiacon négy százalékkal csökkent a Google piaci részesedése.

Kulcsszavak: Yahoo Bing +céginfó Google
2015. október 3. 12:41

A Microsoft a Google-lel együttműködve veszi fel a harcot a bosszúpornó oldalakkal

A Google júniusi kezdeményezéséhez csatlakozva a Microsoft is úgy döntött, száműzi a bosszúpornó oldalak linkjeit. A felhasználók jelezhetik a visszaéléseket.

2015. július 23. 13:24

Már HD képeket is támogat a Bing

A Microsoft bejelentette, hogy a Bing már a HD felbontású képeket is támogatja. Emellett más újdonságokkal is találkozhatnak a felhasználók.

Kulcsszavak: Microsoft Bing frissítés HD
2014. november 24. 14:11

A Bokodi-tó a Bing mai háttérképe

A népszerű Bing kereső mai háttérképe Magyarországról származik, ám nem a turisták által jól ismert helyek egyikét látjuk a képen.

Kulcsszavak: Bing kép Magyarország
2013. november 8. 14:19

Vetélytársra akadt a Google?

A Bing egyedi, új dizájnnal, valamint új logóval jelentkezik, melyeknek köszönhetően komoly vetélytársa lehet a Google-nak.

 

2013. szeptember 17. 17:21

Budapesti látkép a Bing keresőablakában

A mai napon a Bing oldala Budapesten készült háttérképpel jelenik meg. A Microsoft keresőoldalán világszerte a magyar Parlamentről készült fotó képe látható, néhány ország verzióját kivéve.

Kulcsszavak: Bing
2011. június 30. 17:41

Bing a Blackberryben

A BlackBerry World 2011 konferenciáján jelentett be Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója, hogy a Microsoft és a RIM közös fejlesztésekre is irányuló együttműködési megállapodást kötött, amelynek keretében - egyebek mellett - például decemberben a Blackberry készülékek alapértelmezett keresője már a Bing lesz a Google helyett.

2011. május 4. 22:21

Könnyen elérhető Facebook a Bing új eszköztárában

A Microsoft megváltoztatta  a Bing szoftver eszköztárát: kevesebb lépésből több funkció hajtható végre. Az egyik újítás a Facebook megjelenése az eszköztárban, így nem kell félnünk attól, hogy kimaradunk valamiből a szociális oldalon, miközben valamilyen adatot keresünk a hálózaton.

Kulcsszavak: Bing Facebook
2011. február 17. 22:32

Folytatódik a PR-háború a Bing és a Google között...

Amellett, hogy a Google nem is olyan régen hozta nyilvánosságra annak a több hónapos vizsgálódásnak az eredményét, amelyek a Bing-et találat-lopással vádolják, az elmúlt hetekben több olyan - elfogult? objektív? - kutatásról is hírt adtunk, amelyek valamelyik kereső előnyét mutatták ki valamiben. Most megint egy ilyen kutatási eredmény került napvilágra, amely ezúttal a Bing találati relevanciáját találta magasabbnak a Google-énél.

Kulcsszavak: Google Bing
2011. február 9. 23:10

IPv6 "olvasópróba" júniusban

A Microsoft azonnal reagált a tegnapi bejelentésre, miszerint hivatalosan kiosztották az utolsó IPv4 címeket, és bejelentette, hogy június 8-án egy napig IPv6 kapcsolatban is elérhető lesz a Bing kereső rendszere. Erre a napra a Google, a Yahoo, a Facebook és más netnagyhatalmak is készülnek IPv6-os demonstrációkra, ami persze nem jelenti azt, hogy június 9-étől átállt volna a világ a szélesebb címtartományra.

Kulcsszavak: Bing Microsoft IPv6 IP
2011. február 4. 21:34

Google-Bing: meddig folytatódik a PR-párbaj?

Nem olyan régen (január 19-én) jelent meg Benjamin Edelman és Benjamin Lockwood tanulmánya, amelyben összehasonlították a Google, a Bing, az Ask, az AOL és a Yahoo keresőit, és azt hozták ki, hogy a legkevésbé "elfogult" a Bing, a másik négy (de különösen a Google) bizonyos találatoknál jobban preferálja a cég saját szolgáltatásait, mint másokat. Erre a első Google-válasz az volt, hogy Edelman a Microsoft fizetett tanácsadója, majd tegnap nyilvánosságra kerültek azok a vizsgálatok, amelyek szerint a Bing a találati revelanciát a Google segítségével javítja. Ez utóbbinál kisebb nemzetközi visszhangja volt annak a kutatásnak, amely január 26-án azt közölte, hogy a Google találati oldala nézettebb (mármint, hogy többet időzik rajta a szemünk), mind a Bingé... Most ezt a kutatást ismertetjük, de kíváncsian várjuk: vajon milyen kulisszatitkokat teregetnek ki még egymásról a játékosok?

Kulcsszavak: Bing Google kereső
2011. február 2. 16:07

A Google szerint a Bing a Google-re építve tökéletesíti saját keresési listáját

Nem kevesebbel vádolja a Google a Microsoftot, mint azzal, hogy a Bing szolgáltatásának a hátterében is Google-t kell keresnünk (vagy másképp fogalmazva: a Google-t is keresnünk kell)... A Bing nem tagadja a vádat: Stefan Weitz, a Microsoft Bing kereső rendszer igazgatója elmondta, azon dolgoznak, hogy a kereső rendszer a lehető legadekvátabb oldalt adja ki, és arról, hogy ezt milyen jelek és információk feldolgozásával teszi, egy hasonló vállalat sem beszél részletesen. A Bing eszköztára több bejövő adatot elemez, többek között más keresők adatait, és ezek segítenek a találatok sorbarendezésében.

Kulcsszavak: Google Microsoft Bing
2011. február 1. 22:15

Tartja pozícióját a Google, de lassan jön föl a Bing

Az amerikai internetezők 16 milliárd keresést végeztek novemberben, és ennek több mint kétharmadához még mindig a Google-t használták, a legnépszerűbb kereső piaci részesedése gyakorlatilag megegyezik a novemberi hasonló számmal.

Kulcsszavak: Bing kereső Microsoft Google
2010. december 17. 16:15

Bing kereső a Firefox 4-ben

A Mozilla a Google és a Yahoo mellett a Microsoft Bing integrált keresőjét is előre telepíti majd a Firefox 4 böngészőbe, ami igencsak meglepő, tekintve a két cég közötti rivalizálást  a böngészőpiacon.

Kulcsszavak: Firefox Bing
2010. október 10. 17:18

A Google a Microsoftban látja a legnagyobb konkurenst

A Google első embere a Wall Street Journalnak adott interjújában azt nyilatkozta, hogy cégük számára a Microsoft a legnagyobb rivális.

Kulcsszavak: Facebook Bing Google
2010. szeptember 26. 20:08

A japán Yahoo a Google-t választotta

Miközben a Yahoo világszerte fokozatosan a Microsoft keresőtechnológiájára áll át, a Yahoo Japan úgy döntött, hogy a Bing motor helyett inkább a Google-t választja.

Kulcsszavak: Yahoo Google Microsoft Bing
2010. július 28. 07:43

Majdnem 13 százalékon a MS Bing Amerikában

A ComScore piackutató adatai szerint a Microsoft Bing internetes keresője egy év alatt az amerikai piac 12,7 százalékát szerezte meg, ami a szoftvercég korábbi próbálkozásait ismerve sikernek is nevezhető.

Kulcsszavak: kereső Bing Yahoo Google
2010. július 15. 07:32

Letölthető Bing témák Windows 7 alá

A napokban megjelent a  "Legjobb Bing témák" második kiadása, melyet máris ingyenesen letölthetnek az internetezők.

Kulcsszavak: Windows 7 Bing Microsoft
2010. április 14. 10:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37