IP kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: IP

A Deutsche Telekom IP-hálózatot épít ki Európában

Az átalakítással a távközlési vállalat egy olyan pán-európai hálózatot hoz létre, amely egyesíti a mobil kommunikációs és a vezetékes technológiát.

2014. február 25. 09:26

IP Center: Internetről vezérelt, új generációs virtuális telefonalközpont, 30%-os megtakarítással

Az Invitel teljes egészében hazai fejlesztésű, új generációs megoldást dolgozott ki a KKV-k számára, amely az IP technológiát alkalmazva átalakíthatja az „asztali” telefonokról alkotott képet.

2012. szeptember 12. 14:25

IPv6 "olvasópróba" júniusban

A Microsoft azonnal reagált a tegnapi bejelentésre, miszerint hivatalosan kiosztották az utolsó IPv4 címeket, és bejelentette, hogy június 8-án egy napig IPv6 kapcsolatban is elérhető lesz a Bing kereső rendszere. Erre a napra a Google, a Yahoo, a Facebook és más netnagyhatalmak is készülnek IPv6-os demonstrációkra, ami persze nem jelenti azt, hogy június 9-étől átállt volna a világ a szélesebb címtartományra.

Kulcsszavak: Bing Microsoft IPv6 IP
2011. február 4. 21:34

Ma hivatalosan kiadták az utolsó IPv4 címeket Floridában

Mint azt egy korábbi cikkben megírtuk, (http://hirek.prim.hu/cikk/80539/ ) az internet át kell térjen az IPv6 protokolra, mert a korábbi verzió 32-bites azonosító számaiból képzett 4,3 milliárd lehetséges cím kevésnek bizonyult, ma ünnepélyesen átadták az utolsókat a szolgáltatóknak.

Kulcsszavak: ICANN IPv6 IP
2011. február 3. 21:49

1, 2, 3 ... 4.294.967.296! Mi jön ezután az IP-címek világában?

Az internet hőskorában - amikor csak a tudományos-akadémiai szféra használta a netet, és az üzleti élet még csak nem is álmodott róla - nagyon távolinak tűnt az a dátum, amikor az internetes végpontok száma elérheti a négymilliárd kétszázkilencvennégymillió kilencszázhatvanhétezer kétszázkilencvenhatot, másképp fogalmazva 2 harminckettedik hatványát, azt a számot, amennyi internetes végpontot az elfogadott internetes protokoll - az IPv4 - szerint meg lehet különböztetni. Most viszont nagyon közeli!

Kulcsszavak: IPv6 IP internet
2011. január 25. 12:33

Négy év alatt ötszörösére nőhet az IP-forgalom Közép- és Kelet Európában

A Cisco nyilvánosságra hozta a 2009 és 2014 közötti időszakra vonatkozó, két fő felhasználói csoportra, a lakossági és az üzleti ügyfelekre fókuszáló globális internetes adatforgalmi előrejelzését. A Visual Networking Index (VNI) szerint a világ teljes internetforgalma 2014-re várhatóan a 2009-es több mint négyszeresére, 767 exabájtra, vagyis több mint háromnegyed zettabájtra nő.

2010. június 5. 07:23

Hazai megoldás IP hálózatok vizualizált menedzselésére

EU-s források felhasználásával IP-alapú hálózatok menedzselésére, topológiai felderítésére és megjelenítésére szolgáló programrendszert fejlesztett ki a NETvisor Zrt.

Kulcsszavak: IP hálózat
2010. május 18. 14:34

Új internetprotokollt tesztel a Magyar Telekom

Az internetezésben számos könnyebbséget jelentő és a kiadható IP-címek gyors fogyása miatt az egész internetező társdalom részére elengedhetetlenül szükséges újítás piaci bevezetése 2010-ben várható.

Kulcsszavak: Magyar Telekom IPv6 IP
2009. október 29. 22:00

Új, átfogó Siemens biztonságmenedzsment rendszer

A Siemens Siveillance Fusion rendszere egy(etlen) platform keretében integrálja a belépés-ellenőrzés, videó monitoring és betörésvédelem megoldásait.

Kulcsszavak: Siemens IP security
2009. október 24. 08:19

Az EnterNet elindította IP televízió szolgáltatását

Ez azt jelenti, hogy ügyfeleik egyetlen szolgáltatótól igénybe tudják venni az internet-, a telefon- és a televízió- szolgáltatást.

Kulcsszavak: EnterNet IP VoIP televízió
2009. május 29. 09:22

Axis: Videó szerver család H. 264-es támogatással

Az Axis Communications bemutatott három új videó szerver termékcsaládot, melyek támogatják a legújabb, csúcsteljesítményű videó tömörítési formátumot, a H. 264-et. A termékek lehetővé teszik, az analóg kamerák integrálását egy sokkal hatékonyabb és nagyobb teljesítményű IP alapú megfigyelő rendszerbe.

Kulcsszavak: IP videofelügyelet Axis
2008. augusztus 18. 13:16

Az IQinVision disztribútora lett az Aspectis Kft.

Az IQinVision – a megapixeles IP videó technológia piacvezetője – disztribútori szerződést írt alá az Aspectis Kft.-vel, Magyarország vezető IP videó disztribútorával, az IQeye megapixeles IP kamerák forgalmazására.

Kulcsszavak: IP Aspectis
2008. július 31. 14:39

Avaya: befektetésvédelmi kommunikációs technikák

Az újabb és újabb kommunikációs technológiák alkalmazásával a befektetés-védelem kulcsfontosságúvá válik a legtöbb vállalatnál. Az Avaya arról tájékoztatta szerkesztőségünket, elkötelezetten segíti ügyfeleit abban, hogy a már meglévő Avaya rendszereik legjelentősebb részeit (és néhány esetben más gyártók berendezéseit is) meg tudják tartani, miközben a konvergencia minden előnyét élvezhetik. Az amerikai cég szerint IP telefon megvalósításaik arra ösztönzik a vállalatokat, hogy elindítsák a kommunikációs hálózataik evolúcióját a tradicionális hangkommunikáció világából az IP telefóniára.

Kulcsszavak: Avaya IP VoIP
2007. október 15. 10:32

Ericcson: optikai hálózat és Triple Play központ Bólyban

A projekt keretében minden bólyi háztartáshoz és vállalkozáshoz eljuttatták az optikai csatlakozási végpontot, amely a fokozatos infrastrukturális felzárkózás helyett az európai élmezőnybe helyezte Bóly városát.

2007. június 6. 17:05

Analóg kamera felhasználói is élvezhetik a digitális technológia előnyeit

Az AXIS 247S átalakítja az analóg videostreameket teljes képsebességű digitális videóvá.

Kulcsszavak: IP hálózat videó Axis
2007. június 5. 12:10

Freecall: egy alternatíva az ingyenes telefonálásra!

A Freecall egy teljesen ingyenes szoftver, mellyel egy fülhallgató és egy mikrofon segítségével ingyen hívható például: Ausztrália, Chile, Ciprus, Észtország, Hongkong (mobilra is!), Magyarország, Izland, Japán, Malajzia, Monaco, Hollandia, Új-Zéland, Panama, Puerto Rico (mobilra is!), Oroszország, Szlovénia, Dél-Korea (és még számos másik ország).

Kulcsszavak: =alközpont VoIP IP
2007. június 2. 13:02

Hungexpo: Cisco IP telefónia a kiállítóknak is

Egységes Cisco vezetékes hálózatot (LAN), a vásárváros egészét lefedő vezeték nélküli (wifi) hálózatot és a Cisco IP telefóniás rendszerét vezeti be a Hungexpo Zrt. A vállalat tevékenységéből adódóan e rendszereket nem csupán belső folyamatainak hatékonyabbá tételére hozza létre: az IP-telefóniával a kiállítók számára egyszerűen és gyorsan kiépíthető vezetékes telefonkapcsolat létesíthető, a Budapest legnagyobb hotspotjaként működő vezeték nélküli hálózat pedig mind a látogatók, mind a kiállítók részére szélessávú internet-elérést nyújt.

Kulcsszavak: Wi-Fi VoIP IP LAN Cisco
2007. április 21. 10:27

Személyre szabható kommunikációs megoldás kis- és középvállalatoknak

A Cisco Unified Communications 6.0 (UCS 6.0) rendszere átfogó kommunikációs megoldást nyújt, amely a hang-, video- és adatátviteli funkciókat is magában foglalja. Az új változat lehetőségei segítik a mobil alkalmazottak hatékonyságát, miközben elérhetővé teszi az egységes kommunikációt és a valós idejű, online csoportmunkát támogató alkalmazásokat a kis- és közepes vállalkozások számára is. Az új csoportmunka-funkciók mellett a külső alkalmazások is könnyen integrálhatók.

Kulcsszavak: Cisco IP videotelefon VoIP
2007. március 30. 13:54

Analóg kamerás képnézegetés IP hálózaton, teljes képsebességgel

A svéd Axis Communications cég bemutatta a teljes képsebességet nyújtó rack-es videó-szerver megoldását, válaszul arra a növekvő igényre, hogy az analóg videó-kamerákat IP hálózatokba integrálhassuk.

Kulcsszavak: Axis videó hálózat IP
2007. február 26. 14:03

Synergon: Cisco IP telefonok a Raiffeisen Bankban

A Synergon Cisco IP telefónia megoldást szállított a Raiffeisen Bank részére.  Az új IP telefonrendszerek kiépítésével a bank jelentős költségmegtakarítást ért el.

Kulcsszavak: bank IP Cisco Synergon
2006. december 6. 11:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

E hét végéig még kedvezményes áron lehet hozzájutni a közelgő XX. E-kereskedelmi konferencia belépőjegyeihez, amelynek helyszíne az esztergomi Grand Hotel, időpontja pedig 2024. június 6-7.

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

Az IKEA Magyarország elindította az IKEA Kreativ elnevezésű új eszközt, amely a legmodernebb technológiát használja a lakberendezési tervezéshez. Az eszköz minden vásárló számára elérhető mobilalkalmazásban és az IKEA.hu weboldalon. Az IKEA Kreativ rendkívül egyszerűen használható, és arra ösztönzi a vásárlókat, hogy használják ki kreativitásukat. Valósághű interaktív terveken keresztül mutatja meg, hogyan fognak kinézni az egyes bútorok az otthoni környezetben.

2024. május 15. 17:52