Business Online kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Business Online

Hazai IT-álláspiaci körkép: Kereslet-kínálat - hol hibádzik?

Mit kínálnak a cégek elvárásaik ellenében? S vajon ezek közül melyekre harapnak rá leginkább a munkaadók számára fontos kompetenciákkal rendelkező informatikai szakemberek? Milyen mértékben fedik egymást a munkát kínálók és a munkavállalók elvárásai?

2008. december 30. 09:38

Együttműködések

A cégek egymás közötti versenye, a társadalom különböző rétegei és formái, az intézmények – egészségügyi, oktatási stb. – versenyfutása a technikai és minden más, azzal együtt járó fejlődéssel, valamint a globalizáció, az érdekek védelme és még sorolhatnánk, mi hívja életre az együttműködések legkülönbözőbb formáit. Táblázataiban az ezekkel kapcsolatos lényegi információkat igyekszik a Business Online folyamatosan közzétenni.

Kulcsszavak: Business Online +céginfo
2008. szeptember 4. 14:15

Ügyfél az egész világ

Bár szaporodnak az interneten az üzleti megoldások, többek között a CRM és az ERP piacával, a termékek jellemzőivel, bevezetési és üzemeltetési gyakorlatával foglalkozó magyar nyelvű weboldalak, a Business Online táblázatos összeállítása és cikksorozata jól kiegészíti ezt a témát.

Kulcsszavak: CRM Business Online
2008. augusztus 10. 13:53

Értik a rendszert a gazdák

Szinte törvényszerű, hogy a médiumok egymás közötti, már nem is versenye, sokkal inkább harca következtében a jó hír gyakorlatilag már nem is hír - állapítja meg a Business Online szerkesztője a Büszke vagyok a gazdáinkra című írásában.

2008. június 1. 18:01

Hogyan válasszunk CRM-rendszert? A szerkesztő válaszol!

"Elolvastam a honlapjukon a CRM témakörében született írásokat. Ezzel kapcsolatban megfogalmazódott bennem, hogy jó lenne, vagy legalábbis nekem igényem lenne egy átfogó írásra, amelyből kiderülne, hogy a sok kis cég között vajon melyikkel érdemes foglalkozni (kb. 5 cégig érdekelnének a legnépszerűbb, legsokoldalúbb stb. szoftverforgalmazók). Még akkor is, ha épp a specifikációk miatt elég nagy a szórás és nem igazán lehet összehasonlítani a CRM szoftvereket kínáló megoldásszállítókat" - fordult egy olvasó a Business Online-hoz, döntése meghozatalahához segítséget kérve.

Kulcsszavak: CRM Business Online
2008. március 23. 13:24

Elindult a BusinessOnline.hu hírlevél

A Prim Online lapcsalád kiadója, az Adverticum Zrt. elindította BusinessOnline.hu infokommunikációs B2B portáljának ingyenes hírlevelét.

2008. február 15. 13:15

VoIP, 21-es hívószámmal

A hagyományos vezetékes, illetve mobiltelefonok piaca nagyjából rendezettnek, szabályozottnak, ennél fogva többé-kevésbé áttekinthetőnek mondható. Ezzel szemben a VoIP világában meglehetős káosz uralkodik.

Kulcsszavak: Business Online VoIP
2008. január 21. 10:17

Ki, kivel, miért?

Magyarországon is gombamód szaporodnak a más ágazatok képviselőivel, a köz-, illetve civil szférával, az oktatási intézményekkel kötött alkalmi vagy hosszú távú szerveződések. Klasszikus együttműködési forma a partnerség, a gyártóknak termékeik terítése érdekében a szállítókkal kötött különböző fokozatú szövetsége. Egy korábbi, a nemzetközi IT- és ICT-piacot jellemző együttműködéseket, szövetségeket feltérképező összeállítás folytatásaként most Magyarországra összpontosít a Business Online.

Kulcsszavak: Business Online +céginfo
2008. január 10. 18:27

Egyedülálló B2B portál: BusinessOnline.hu

Az Adverticum Zrt. kiadásában most indult Business Online portál az üzleti életnek szóló informatikai megoldásokat ismerteti, és elemzi táblázatos formában is. A www.businessonline.hu, amely szerves folytatása a tíz éven keresztül papíron megjelent Business Online üzleti kommunikációs havi magazinnak, Magyarország első B2B portálja informatikai- és gazdasági döntéshozók számára.

2007. november 22. 07:42

Goooól, avagy egy online marketinges az amerikai fociról

Nemrégiben (február elején) bonyolították le a két amerikai fociliga negyvenegyedik szuperdöntőjét, amire a képernyők előtt 93,3 millió néző volt kíváncsi (ez egyben az amerikai médiatörténelemben dobogós helyezést is jelent; csak a MASH utolsó epizódja, illetve egy másik - az 1966-os - Superbowl előzi meg). Horváth László Amerikában élő neves online marketing-szakértő (az AOL reklámtanácsadója, az ActiveMedia elnöke) az esemény ürügyén elgondolkodott azon, hogy mi mindent tanulhatnának a magyar IT-szakemberek a SuberBowlból, miért éri meg reklámozni ott, ahol egy másodperc reklámidő 80 ezer dollárba kerül. Adjuk is át a szót a szerzőnek:

Kulcsszavak: Business Online marketing
2007. március 28. 14:48

Égi üzenet

A NetSurvey Internetkutató Intézet és a Business Online 2002. szeptember-októberben online felmérést végzett a mobiltelefonok használatának témakörében. Célunk az volt, hogy némi segítséget nyújtsunk mindazok számára, akik akár munkáltatói, akár beszállítói, akár ügyféloldali mobilszolgáltatásokon törik a fejüket, s ehhez szeretnének némi támpontot kapni a piac jelenlegi helyzetéről, nem utolsósorban pedig a használati szokásokról.

2002. november 17. 10:47

Business Online felmérés a mobiltelefóniáról

No és készülékével? Netán hiányol bizonyos szolgáltatásokat telefonjából? Többek közt erre keressük a választ abban a Business Online megbízásából készülő, Netsurvey Internet Kutató Intézet által végzett kutatásban, amelynek eredményeit minden válaszadó megkapja. Itt a lehetőség, hogy közvetlen visszajelzést adjon mindarról, ami a mobiltelefónia kapcsán a begyét nyomja.

2002. szeptember 24. 12:54

BO a megújulás jegyében

A tavaszi megújulás jegyében a Business Online szerkesztősége úgy döntött, hogy az immár hatodik éve megjelenő üzleti-kommunikációs papír magazinját kívül-belül felfrissíti.

2002. április 12. 13:32

Hét téma a felhasználók számára értékes megközelítésben

Business Online Tanácsadó Füzetek címmel új kiadványt (előreláthatóan félév-könyvet) indított útjára a Prím Média. Az idén hetedik évfolyamába lépő üzleti-informatikai magazin, a Business Online, elmúlt félévi megoldás-mellékletének legjava, valamint a szerkesztés és integráció során összegyűjtött új adathalmaz rendeződött táblázatokba és egy 164 oldalas kötetbe, s ennek eredménye a Business Online Tanácsadó Füzetek első kötete, amely az Üzleti informatikai megoldások 2001 címet viseli.

2002. február 7. 18:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

A kvantumtechnológia áttörést hozhat a járműiparban és az orvostudományban is. A kvantumos jelenségek elsősorban az anyag legkisebb építőköveinek viselkedésében jelentkeznek. Ezek a parányi részecskék teljesen máshogy viselkednek, mint ahogy azt a hétköznapi életben megszoktuk. A kvantumos jelenségekre épülő kvantumtechnológia forradalmi változásokat hozhat a környezetünk érzékelésében és az információfeldolgozásban. A Bosch jelenleg a kvantumtechnológián alapuló első termékeinek fejlesztésén dolgozik, melyek az orvosi és a mobilitási területeken lesznek alkalmazhatók.

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

Ikonikus sporteseményekből – mint például az olimpia vagy a foci bajnokságok – idén nyáron sem lesz hiány. A szurkolók alig várják ezeket az eseményeket – nincsenek ezzel másként a kiberbűnözők sem, bár őket a versenyszellem vagy a közösség érzése a legkevésbé sem érdekli. A Foci EB és a 2024-es párizsi olimpiai játékok közeledtével az ESET biztonsági szakértői mutatnak 9+1 olyan esetet, amelyekben a kibertámadások áldozatai sportegyesületek, -események vagy a szurkolók voltak.

2024. június 12. 11:43