CeBIT 2007 kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: CeBIT 2007

Fujitsu Siemens-EMC: tovább bővítik szövetségüket

A CeBIT-en Bernd Bischoff, a Fujitsu Siemens Computers elnök-vezérigazgatója és Joe Tucci, az EMC Corporation elnöke, igazgatótanácsának elnöke és vezérigazgatója bejelentette, hogy a két cég lényeges mértékben kibővíti stratégiai szövetségét.

2007. március 28. 17:39

CeBiten az Onlinet: Siker gombnyomásra

Az Onlinet saját fejlesztésű és gyártású termékeivel ismerkedhettek a számítástechnikai újdonságok iránt érdeklődők a technológiai piac egyik legrangosabb eseményén, a CeBit-en.

2007. március 25. 13:51

Mobilozás kispárnával

Az Urban Tool nevű osztrák cég a Cebit technológiai kiállításon egy különleges, telefonbeszélgetések lebonyolítására alkalmas Bluetooth-porttal felszerelt kispárnát mutatott be.

2007. március 24. 19:31

A CeBIT-en kapott európai elismerést a Fotexnet

Az e-kereskedelmi és e-business megoldásokról ismert Fotexnet Kft. az elmúlt hét során megkapta az Európai Multimédia Szövetségek Konvenciójának üzleti kiválósági díját.

2007. március 22. 14:04

"Elnöki" egér a CeBIT-en

"Elnöki", azaz Vlagyimir Putyin orosz államfő képmásával díszített komputeres egérrel rukkolt ki egy orosz cég a hannoveri CeBIT-en, a vezető számítástechnikai és telekommunikációs szakvásáron.

Kulcsszavak: CeBIT 2007 egér
2007. március 22. 11:11

A biztonsági cégek is tehetetlenek lesznek...

A Cebit-en tartott beszédében Eugene Kaspersky egy igen szomorú jövőképet vázolt fel a jelenlévők előtt a kártevők elleni küzdelem témakörében. Elmondta, hogy az is megtörténhet, hogy hamarosan már a biztonsági cégek is tehetetlenek lesznek a hackerekkel szemben.

2007. március 21. 17:04

Fujitsu Siemens a CeBIT-en

A cég kis- és középvállalatoknak (KKV), mobil dolgozóknak és egyéni felhasználóknak szánt termékeit és megoldásait mutatta be a kiállításon, egyebek mellett új, kétmagos AMD technológiára épülő PRIMERGY szervereit és beépített UMTS-sel és webkamerával ellátott üzleti noteszgépeket a videokonferenciázáshoz.

2007. március 21. 13:33

Samsung SGH-P110 mobil a CeBIT-en

A Samsung a hannoveri CeBIT kiállításon bemutatta legújabb, SGH-P110-es mobiltelefonját, amely 90 fokban elfordítható kijelzővel és teljes QWERTY billentyűzettel rendelkezik.

2007. március 20. 22:16

Szélesvásznú, Bluetooth-os GPS-készülékek

A Packard Bell nevű cég a Cebit technológiai kiállításon bemutatta legújabb termékeit, a szélesvásznú kijelzővel felszerelt Compasseo 800-as sorozathoz tartozó GPS-navigátorait.

2007. március 20. 19:13

T-Systems videokonferencia rendszer a CeBIT-en

A T-Systems a CeBIT-en mutatja be a TelePresence-t, egy olyan új videokonferencia rendszert, amely eddig soha nem tapasztalt minőségű képet és hangot biztosít. A szélessávú hálózat és a nagyfelbontású monitorok segítségével a videokonferencia résztvevői olyan valósághűnek tűnnek, mintha csak ugyanannál az asztalnál ülnének.

2007. március 20. 18:23

Ismét a CEBIT-en a Megatrend

A Megatrend Zrt. a világ egyik legnagyobb infokommunikációs kiállításán, a hannoveri CEBIT-en mutatta be a tavaly Európai Kiválóság Díjban részesített ISeeSec Információbiztonsági Rendszerét.

2007. március 20. 14:55

CeBIT: Mobiltelefon időseknek

Beépített vészjelzővel, a szokásosnál nagyobb gombokkal és képernyővel felszerelt, az idősebb generáció igényeinek megfelelően kifejlesztett mobiltelefont mutattak be a CeBIT-en, a vezető számítástechnikai és telekommunikációs vásáron.

2007. március 20. 08:34

Két SIM-kártyás mobil a Cebit-en

A Hop nevű cég a hannoveri Cebit-en bemutatott egy olyan mobilt, amelyet két SIMkártya-férőhellyel szereltek fel, s így már nem szükséges egy másik készülék megléte két telefonszám egyidejű használatához.

Kulcsszavak: mobiltelefon CeBIT 2007
2007. március 19. 18:06

AQUIS: Új névvel, 11. éve a CeBIT-en

A március 15-21. között zajló Informatikai és Telekommunikációs világkiállításon nem csak a cég újabb, saját fejlesztésű és gyártású termékei (pl. „BankPoint”, „TicketLine”) debütáltak, de megújult arculatával is első ízben mutatkozott be a vállalat.

Kulcsszavak: CeBIT 2007 +céginfo Aquis
2007. március 19. 11:37

CeBIT: "IT-Nobel" a digitalizáló robotnak

Magától lapoz és percenként akár 40 oldalról készít digitális másolatot egy osztrák fejlesztésű szkenner, amely két további újítás mellett elnyerte az Európai Unió információ-technológiai nagydíját.

Kulcsszavak: CeBIT 2007 szkenner robot
2007. március 19. 09:40

Új Power Ready laptoptáskákat mutatott be a CeBIT-en az APC

Az American Power Conversion (APC) bemutatta a Power Ready laptoptáska termékcsalád három új tagját. Ezek, az utazó szakemberek számára tervezett új modellek a kulcsfontosságú elektronikai eszközök, például a laptopok, PDA-k és mobiltelefonok jobb rendszerezését és védelmét teszik lehetővé. A táskák külön rekeszeket biztosítanak a különböző eszközöknek, kábelrendező és -tároló tasakokat tartalmaznak, valamint bőséges belső és külső párnázással védik a készülékeket.

Kulcsszavak: CeBIT CeBIT 2007 notebook APC
2007. március 18. 16:06

NECDisplay Solutions termékek a CeBIT 2007 kiállításon

A NEC Display Solutions új taggal bővítette "widescreen" széles képernyős LCD megjelenítőit: a hannoveri CeBIT-en mutatta be MultiSync LCD2470WNX jelű, magas minőségű megjelenítési technológiát alkalmazó 24 inch képátlójú készülékét.

Kulcsszavak: NEC monitor CeBIT CeBIT 2007
2007. március 18. 11:40

OCZ FireWire flash meghajtók

Az OCZ olyan hordozható flash meghajtókat mutatott be a CeBIT-en, amelyek már-már meglepő módon nem USB, hanem FireWire csatlakozóval vannak felszerelve.

2007. március 17. 20:06

Támogatói szerint a Blu-ray 3 éven belül kiszorítja a HD DVD-t

Frank Simonis, a Blu-ray Szövetség európai elnöke a hannoveri CeBIT kiállításon úgy nyilatkozott, hogy a Blu-ray három éven belül ki fogja szorítani a rivális HD DVD technológiát a piacról.

2007. március 17. 18:05

Bemutatták az új Commodore PC-ket a CeBIT-en

A legendás Commodore márkanév felett rendelkező holland cég a CeBIT kiállításon bemutatta az általa korábban már beígért Commodore márkájú, játékközpontú PC-ket.

Kulcsszavak: CeBIT CeBIT 2007 Commodore
2007. március 17. 07:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37