MOHAnet kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: MOHAnet

Az integrált rendszerek irányába tart a nemzetközi M2M piac

Saját fejlesztésű hardvereit és az integrált szolgáltatási rendszerét mutatta be a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a barcelonai Mobil Világkonferencián, ahol a szolgáltatásfejlesztésre és a rendszerintegrációra helyezték a hangsúlyt a globális kommunikációs cégek.

2015. március 18. 16:35

Univerzális platformra kerül át az összes MOHAnet alkalmazás

Az idei évben a cég és partnerei életében alapvető változást hoz az univerzális felügyeleti készülék és az integrált szolgáltatási rendszer minden elterjedt informatikai platformra kiterjedő támogatása.

Kulcsszavak: távfelügyelet MOHAnet
2015. február 25. 15:34

Az integrált megoldásoké a jövő a biztonságtechnikában

Új lehetőségeket hoznak az M2M megoldások a biztonságtechnika területén: amíg korábban a piaci szereplők javarészt egy szegmensben kínáltak megoldást, addig a közeljövőben az integrált szolgáltatások kerülhetnek előtérbe - derült ki a MOHAnet Mobilsystems Zrt. decemberi konferenciáján. A rendezvényen Bihal Tamás, a Magyar Telekom képviseletében bejelentette: cégük a Gepárd program keretében segíti a MOHAnet nemzetközi piacra lépését.

Kulcsszavak: M2M security MOHAnet
2014. december 11. 12:35

MOHAnet a németországi Medica2013 szakvásáron

Immáron sorozatban harmadik éve képviseli hazánkat a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a Medica2013 elnevezésű egészségügyi szakvásáron, melyet a németországi Düsseldorfban rendeznek. Az ötvenezernél több vendéget vonzó eseményen a VARIO MEDCARE készülékkel és a VARIO HEALTHCARE készülékcsomaggal vesz részt a magyar gyártó.

2013. november 22. 13:53

e-Toll – A MOHAnet Elektronikus Útdíj programja

Az Európai Elektronikus Útdíj Szolgáltatás irányelveinek megfelelően 2013. július 1-től Magyarországon is bevezették a megtett út kilométerszámával arányos útdíj fizetési rendszert. A piaci változásokhoz alkalmazkodva a MOHAnet Mobilsystems Zrt. létrehozta a Mobiletrack és az e-Toll nevű Elektronikus Útdíj programját, mellyel lehetővé teszi partnereinek azt, hogy professzionálisan és kedvező feltételek mellett tudják kiszolgálni ügyfeleiket.

Kulcsszavak: e-útdíj MOHAnet
2013. november 14. 08:15

M2M oktatást indít a MOHAnet

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság a MOHAnet Mobilsystems Zrt.-vel közösen idén novemberétől ismét elindítja M2M oktatását különböző szakterületeken. A FAT-akkreditációval rendelkező képzésre október 25-ig lehet jelentkezni.

Kulcsszavak: oktatás M2M MOHAnet NJSZT
2013. október 3. 15:20

Nyelvoktató program mobilra

Segítséget nyújthat a nyelvtanulásban a Click 4 Skill elnevezésű mobiltelefon-alkalmazás, amelynek első hat fejezete ingyen kipróbálható a most zajló tesztidőszakban.

2013. július 26. 09:52

A CeBIT-en kezdi a terjeszkedést a MOHAnet

Az IT szektor legjelentősebb rendezvényén, a CeBIT-en kezdi meg nemzetközi kiállításainak sorát idén a MOHAnet Mobilsystems Zrt., melyet március 5-9. között rendeznek Hannoverben. Mint korábban beszámoltunk róla, a cég jelentős külföldi terjeszkedést tervez az idei évben, aminek részeként több külföldi kiállításon is népszerűsíteni fogja termékeit.

Kulcsszavak: CeBIT 2013 CeBIT MOHAnet
2013. március 10. 09:45

Kalmár-díjjal jutalmazta Havasi Zoltán fejlesztését az NJSZT

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság a szokásokhoz hűen idén is különböző kategóriákban díjazta a számítástechnika területén tevékeny szakemberek munkásságát. A novemberi, 6. Digitális Esélyegyenlőség konferencián Havasi Zoltánt, a MOHAnet Mobilsystems Zrt. vezérigazgatóját Kalmár-díjjal jutalmazta a bizottság. A díjat az egészségmegőrzés területén végzett fejlesztésekért nyerte el a vezérigazgató.

2012. november 26. 13:10

Újabb elismerésben részesült a Telemedbook

A Microsoft „Your Business. Your Fame.” nemzetközi fejlesztői versenyén elért sikere után hazai elismerésben részesült a MOHAnet Mobilsystems Zrt. Telemedbook egészségügyi portálja és a hozzá kapcsolódó komplex szolgáltatása. A magyar cég innovatív termékét ezúttal az IT-Business szaklap díjazta szeptemberi, évadnyitó eseményén.

Kulcsszavak: egészségügy díj MOHAnet
2012. szeptember 24. 12:20

Közép-Kelet Európa legjobb informatikai fejlesztése a Telemedbook

A MOHAnet a Telemedbook elnevezésű egészségügyi közösségi portáljával indult a Microsoft által meghirdetett „Your Business. Your Fame.” versenyen, amely segítségével a felhasználók ingyenes regisztráció után gyűjthetik egészségügyi paramétereiket.

2012. július 23. 08:29

Mobil távfelügylet Telenor Hiperneten

Az első magyar érintőképernyős GPRS mobiltelefon hátterében egy országos lefedettséggel rendelkező diszpécserhálózat áll. Bármilyen probléma esetén a rászorult személy gombnyomással riaszthatja a központot, ahol a szolgálatos diszpécserek intézkednek a további lépésekről.

2011. szeptember 8. 15:09

Magyar Termék Nagydíjat nyert az első magyar érintőképernyős GPRS mobiltelefon

Az első magyar érintőképernyős GPRS mobiltelefont – „Vario Medcare” néven – idén mutatta be a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a Medcare Classic utódaként. Az új készülék rövid idő alatt több szakmai elismerésben is részesült, tegnap pedig az elődmodell 2008-as sikerét megismételve elnyerte a tizenegyedik alkalommal kiírt Magyar Termék Nagydíjat. A Vario Medcare a legfőbb elismerés mellett az Informatikai Nívódíjat is bezsebelte. A díjakat Havasi Zoltán, a MOHAnet Mobilsystems Zrt. vezérigazgatója vette át 2011. szeptember 1-én a Parlament Felsőházi Termében.

Kulcsszavak: MOHAnet GPRS
2011. szeptember 2. 12:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

Exkluzív budapesti esemény keretében mutatták be a hazai szakmai közönségnek május 23-án, az Everguest Intelligence-t. A mesterséges intelligencia a szemünk előtt alakítja át és forgatja fel a turizmus és a vendéglátás mindennapjait. Az Everguest legújabb fejlesztése pedig már a piaci bevezetése előtt jelentős figyelmet kapott, mostanra pedig már több mint 250 szálláshely iratkozott fel a várólistára. Azóta a szoftvert már nemzetközi környezetben, Bécsben, Barcelonában és Amszterdamban is bemutatták, mindenhol kitörő sikert aratva. Az eseményen szó esett az AI emberi vonatkozásairól is.

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

A magyar internetezők 57 százaléka esett már áldozatául online csalásnak, adathalászatnak, hackelésnek vagy vírustámadásnak – ez derült ki az ESET termékek hazai forgalmazója, a Sicontact Kft. gkid-vel közösen végzett, a 18 év feletti online is vásárló internetezőkre reprezentatív felméréséből. A kutatás apropóját a cég most folytatódó kiberbiztonsági tudatosító kampánya, az IT-hős vagy kiberbalek? adta. Az ESET és a Sicontact közös célja, hogy a felhasználókat meggyőzzék arról, a digitális biztonság alapszükséglet, amelyre figyelnünk és áldoznunk kell. 

2024. május 22. 14:37