Procont kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: Procont

Megoldás a projektek átláthatóságára

Átfogó képet és optimalizációs javaslatokat kaphatnak a gazdálkodó szervezetek és intézmények vezetői az éppen futó projektjeikkel kapcsolatban – ez a célja a Techwave Hungary Zrt. most induló fejlesztésének. Az államilag támogatott fejlesztés várhatóan két év múlva készül el, már most nagy iránta az érdeklődés. 

2021. február 3. 13:31

Megalakult az IDS Scheer Hungária Kft.

IDS Scheer Hungária Kft. néven magyarországi közös vállalatot alapított német IDS Scheer AG nemzetközi tanácsadó és szoftvercég és eddig itteni kompetenciaközpontjaként működő Procont Holding Rt.

2002. február 21. 16:09

Az internet stratégiai kérdései (II.)

Az előző számunkban megjelent összeállítás második részeként ismét tanácsadással foglalkozó cégek e területen jártas képviselőit faggattuk, hogy segítségükkel tovább elemezhessük a magyarországi internetbusiness piacát.

2001. augusztus 19. 14:53

Paksi rekord

A Paksi Atomerőmű Rt.-ben (PA Rt.), a Procont Kft. fővállalkozásában, a Procont, a KPMG Hungária Kft., a Synergon Informatika Rt és a PA Rt. szakemberei közös munkája eredményeként, január elején élesben indították – az atomerőmű gazdálkodásában szerepet játszó informatikai bázis egységesítésének részeként – az SAP R/3 első moduljait.

2001. február 6. 08:30

Erőmű automatizáció közel egymilliárdért

A Procont Kft. a KPMG-vel és a Synergon-nal nyerte a 900 milliós beruházással megvalósítandó projektre kiírt pályázatot. Az érintett cégek vezetői október 3-án írták alá a Magyar Villamos Művek Rt.-nél, és a hozzá tartozó társaságoknál egységes, SAP alapú vállalatirányítási rendszer bevezetésre vonatkozó szerződést.

2000. október 5. 21:24

A Procontté lett az EY tanácsadási üzletág nagyobbik szelete

Az Ernst &Young Magyarország Kft. a Procont Projektvezetési és Controlling Tanácsadó Kft.-nek adta át a tanácsadási üzletága egyes területeit, melyek a tavalyi 3,5 milliárd forintos árbevételéből mintegy egytizedét tették ki.

2000. szeptember 13. 20:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

A kvantumtechnológia áttörést hozhat a járműiparban és az orvostudományban is. A kvantumos jelenségek elsősorban az anyag legkisebb építőköveinek viselkedésében jelentkeznek. Ezek a parányi részecskék teljesen máshogy viselkednek, mint ahogy azt a hétköznapi életben megszoktuk. A kvantumos jelenségekre épülő kvantumtechnológia forradalmi változásokat hozhat a környezetünk érzékelésében és az információfeldolgozásban. A Bosch jelenleg a kvantumtechnológián alapuló első termékeinek fejlesztésén dolgozik, melyek az orvosi és a mobilitási területeken lesznek alkalmazhatók.

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

Ikonikus sporteseményekből – mint például az olimpia vagy a foci bajnokságok – idén nyáron sem lesz hiány. A szurkolók alig várják ezeket az eseményeket – nincsenek ezzel másként a kiberbűnözők sem, bár őket a versenyszellem vagy a közösség érzése a legkevésbé sem érdekli. A Foci EB és a 2024-es párizsi olimpiai játékok közeledtével az ESET biztonsági szakértői mutatnak 9+1 olyan esetet, amelyekben a kibertámadások áldozatai sportegyesületek, -események vagy a szurkolók voltak.

2024. június 12. 11:43