CA biztonsági megoldás: eTrust Internet Defense

2000. szeptember 7. 09:54
A Computer Associates (CA) bejelentette az eTrust Internet Defense-t, az első integrált megoldást a vállalat működése szempontjából alapvető fontosságú eBusiness védelmére a pusztító kibertámadások és a biztonsági rendszerben mutatkozó hiányosságok ellen.
Az eTrust Internet Defense újradefiniálja az internetes biztonság lényegi elemeit, beleértve a behatolásfigyelést és a koordinált védekezési stratégiát. Egy sor eszközt tartalmaz a támadások felismerésére, elemzésére, a figyelmeztetésre, a megelőzésre és a kezelésre - mindazon rosszindulatú változó kódok, a férgek, a vírusok, a támadók és a hackerek ellen, akik szét akarják rombolni, tönkre akarják tenni, le akarják állítani az eBusiness-t.

"A kiszolgálókat ért támadások kivédésének igénye világosan megmutatja, hogy a vírusölők és a védőgát megoldások önmagukban képtelenek az eBusiness teljes védelmére - mondta Simon Perry, a CA biztonsági megoldásokért felelős alelnöke. - Proaktív és átfogó biztonsági megoldás nélkül minden eBusiness ki van téve a támadásnak. Az eTrust Internet Defense alkalmas a kockázat kezelésére akkor is, amikor a belső rendszer megnyílik az interneten érkező megkeresések előtt."

A mind dobozos, mind az Open License és a Master License programon (http://vip.ca.com) keresztül beszerezhető eTrust Internet Defense az első program, amely nemcsak disztribútorokon, hanem viszonteladókon keresztül is hozzáférhető. Ezek a maguk nemében vezető konstrukciók különleges vásárlási lehetőséghez, árengedményhez juttatják a CA partnereket további CA termékek, például a tárolásszervezés, a hálózatfelügyelet és a munkaállomás/szerver felügyeleti megoldások esetében.

Kulcsszavak: CA security e-commerce

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14