Galaxy Tab S6: Az első Samsung tablet HDR10+ támogatással

forrás: Prím Online, 2019. október 4. 15:20

A Galaxy Tab S6, a Samsung innovatív tablet kínálatának legújabb tagja, intuitív és nagy teljesítményű funkcióinak köszönhetően még többet nyújt. A vállalat első HDR10+*  minősítéssel rendelkező tabletjén a legújabb HDR tartalmak is lenyűgöző minőségben jelennek meg.

A Galaxy Tab S6 a Samsung első tabletje, amely alapos minőségellenőrzési eljárást követően kiérdemelte a HDR10+ minősítést és az ezzel együtt járó HDR10+ logót. Az új generációs HDR tartalmak megjelenítéséhez használható, nyílt forrású formátum optimalizált fényerősséggel biztosítja, hogy a tartalmak úgy jelenjenek meg a készüléken, ahogyan azt az alkotójuk elképzelte. 

A statikus, főleg a színeket és a kontrasztot előtérbe helyező HDR10 megjelenítést tovább fejlesztve, a HDR10+ dinamikus színtónus térképezést használ minden egyes képnél, így folyamatosan finomhangolja a beállításokat a gazdag színmegjelenítésért, és a részletesebb világos és sötét árnyalatokért. 

A Galaxy Tab S6 HDR10+ formátuma a Super AMOLED kijelzővel és az AKG Dolby Atmos hangzással együtt lenyűgöző hang- és képmegjelenítést biztosít, legyen szó akár tartalomfogyasztásról, akár a kreatív portfólió szerkesztéséről. A Samsung Galaxy Tab S6-on elérhető Amazon Prime alkalmazással a nézők már HDR10+ formátumban élvezhetik a legrészletesebb és legélethűbb tartalmakat. 

A Galaxy Tab S6 nem az egyetlen Samsung készülék, amely az iparágban az elsők között biztosít korábban nem látott képernyőminőséget. Az év első felében bemutatott Galaxy S10 a vállalat első mobiltelefonjaként kapta meg a HDR10+ minősítést, de a legújabb csúcskészülék, a Galaxy Note10 okostelefon is támogatja a formátumot. A Samsung továbbra is elkötelezett a mobileszközökben található képernyők folyamatos fejlesztése mellett, hogy mindig a lehető legjobb élményt nyújtsák felhasználóiknak. 

 

_____________

* A HDR10+ egy új generációs, szabadon használható szabvány nagy dinamikatartományú (HDR) videók lejátszásához. A HDR10+ logó liszensz a Samsung Electronics, a 20th Century Fox és a Panasonic közös vállalkozása. A HDR10+ minősítés az USA-ban bejegyzett logó és minősítési szolgáltatásokat nyújtó vállalat: a VTM Group értékeli. A HDR10+ logó a HDR10+ Technologies bejegyzett védjegye. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15