A legintelligensebb mobiltelefon

, 2001. február 20. 20:41
A Mitsubishi Electric bejelentette, hogy a közeljövőben a jelenleg "Stinger" kódnevet viselő, a Microsoft intelligens mobilplatformját alkalmazó következő generációs telefonokat fog bevezetni a piacra.
A Microsoft intelligens mobilszoftvere új standardokat hozhat létre az intelligens telefonok formavilága és funkcionalitása tekintetében: kihasználja a 2,5 és 3 GHz-es adatátviteli sebesség előnyeit, a felhasználók számára biztonságosan elérhetővé teszi a vállalati intranetet és belső levelezésüket, valamint egy folyamatosan frissülő személyes információ menedzsert is rendelkezésükre bocsát.

A hangvezérléses Mondo zsebszámítógép sikere után a Mitsubishi Electric immár a Microsoft intelligens mobilplatformját futtató telefonokat készül piacra dobni. A Trium mobiltelefon termékcsalád legintelligensebb tagjának megszületésére 2001 végén lehet számítani; GSM és GPRS hálózatokon fog működni.

A Trium és a Microsoft együttműködésének eredményeképpen a közeljövőben kétféle mobileszköz kerül a piacra. A Trium intelligens telefonok, melyek a Microsoft intelligens mobilszoftverét futtatják, valamint a Trium Mondo, melynek "beosztása" hangvezérléses digitális személyi titkár lesz, s a Microsoft Pocket PC platformja működik majd rajta.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36