Novell Kisvállalati csomag kedvezménnyel

, 2001. április 11. 18:13
A Novell Magyarország bejelentette, hogy a mai naptól Magyarországon is megvásárolható a Novell Kisvállalati csomag OEM-változata. Az OEM-konstrukció bevezetésének célja, hogy a program keretében lényegesen kedvezőbb feltételekkel legyen beszerezhető a Novell Kisvállalati csomag.
Az áprilisban induló programban az előzetes felmérések alapján több mint 50 hazai cég vesz részt saját összeszerelésű szerverekkel, így a Novell Kisvállalati csomag OEM-változata már az induláskor az ország bármely pontján elérhető lesz a vállalkozások számára. A programban részt vevő partnerek jelentős kedvezménnyel szerezhetik be a disztribútor partnerektől a kisvállalati csomagot. A saját márkanév alatt összeszerelt szerverekkel „egybecsomagolt”, előre installált Novell Kisvállalati csomaggal a partnerek egy teljes, hardvert és egy minden igénynek megfelelő hálózati szoftvercsomagot tartalmazó megoldást tudnak kínálni végfelhasználóiknak, jelentős árelőnnyel versenytársaikkal szemben.

A Novell Kisvállalati csomag 5.1

Ez a csomag a Novell NetWare 5.1 megbízhatóságát és méretezhetőségét, a Novell NDS eDirectory címtárszolgáltatásainak biztonságát és felügyelhetőségét, a GroupWise 5.5 széles körű funkcionalitását kínálja, és az összes olyan kritikus fontosságú eszközt, amelyre az ötven felhasználószám alatti cégeknek szükségük lehet ahhoz, hogy hatékony hálózati rendszerrel támogassák a cég működését – megtalálhatók benne a távoli hozzáférési, munkacsoportos, fax- és webszerver-szolgáltatások egyaránt. A Novell Kisvállalati csomag 5.1 ezenfelül számos partnercég termékét is tartalmazza: többek között az IBM WebSphere-jét, a Network Associates VirusScanjét és NetShieldjét, valamint a Tobit FaxWare-t.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36