Novell ZENworks Synergy

Új szinergia a Novell ZENworks termékcsaládjában

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. április 12. 12:37
A Novell Magyarország ma bemutatta új, Novell ZENworks Synergy nevű termékét. A ZENworks Synergy lehetővé teszi a rendszerüzemeltetők számára, hogy a háromféle architektúra - a kliens-szerver, a terminál szerver és a webes architektúra - alkalmazásainak elérését egyetlen helyről, egy egységes felületen keresztül biztosítsák a felhasználóknak.
A csatlakozás pedig szinte bármilyen eszközről megoldható, hiszen elég egy web-böngésző, de kapcsolódhatnak a felhasználók közvetlenül a Windows asztalukról is. A ZENworks Synergy - a Novell eDirectory-t használva a személyazonosságok kezeléséhez - a Novell ZENworks for Desktops 3.2, Novell ZENworks OnDemand Services 2 és a Novell Portal Services 1.5 funkcióit és szolgáltatásait ötvözi.

A Novell ZENworks Synergy a végfelhasználók számára egy egységes munkakörnyezetet biztosít, legyenek a tűzfal bármelyik oldalán. A munkájukhoz szükséges alkalmazásokat és adatokat a felhasználók - helyüktől és eszközeiktől függetlenül - pusztán igényeik és személyazonosságuk alapján érik el a hálózaton.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14