Oracle e-business - 15 százalékos megtakarítás a beszerzésekben

MTI Sajtóadatbank, 2001. december 5. 07:10
A vállalati beszerzések területén legkevesebb 15 százalékos megtakarítást tesz lehetővé az e-business suite alkalmazásegyüttes használata - közölte az Oracle Hungary az MTI-vel.
Deme Csaba, a társaság marketing és partnerkapcsolati igazgatója elmondta: a moduláris felépítésű, pénzügyi, termelésirányítási, bérfeldolgozási, ügyfélkapcsolati és beszerzési elemeket is tartalmazó alkalmazásegyüttest a világ mintegy ezer vállalata vezette be, s a Compaq Computer például mintegy 50 millió dollárt takarít meg az idén a szoftver használata révén.

Az igazgató szerint ugyanez a tendencia a magyar cégek esetében is érvényesül, hiszen az a mintegy 60 vállalat, amelyik ezen alkalmazásegyüttes mellett döntött, legkevesebb 15 százalékos megtakarítást ért el a beszerzések területén.

Hozzátette: minél több elemét alkalmazza egy cég a szoftvernek, annál jobban növelheti hatékonyságát és csökkentheti kiadásait. A szoftverrel ugyanis automatizálni lehet a teljes beszerzési folyamatot, ezáltal meg lehet szüntetni a szerződésen kívüli vásárlásokat, s növelni a mennyiségi kedvezményeket.

Kulcsszavak: ügyvitel e-commerce Oracle

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14