Axelero-BKÁE Marketing Tanszék: oktatási együttműködés

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. január 14. 18:18
Együttműködési megállapodást írt alá az Axelero Rt. és a Budapesti Közgazdaság-tudományi és Államigazgatási Egyetem Marketing Tanszéke, amelynek keretében a vállalat négy évig támogatja a tanszéken folyó oktatást, az egyetem pedig a legfrissebb tudományos eredményekkel segíti a vállalat munkáját.
Az együttműködés abból a felismerésből született, hogy a két fél ugyanannak a területnek – a marketingnek – két különböző oldalával áll szoros kapcsolatban, így az egyetem elméleti és a vállalat gyakorlati oldalon szerzett különböző tapasztalatai kölcsönösen hasznosak lehetnek a másik fél számára. További előnyt jelent a diákok képzési színvonalának javítása: a marketing tanszék a színvonalas oktatással első számú céljának tesz eleget, míg az Axelero jól képzett szakemberekhez juthat a program kapcsán.

Az együttműködés keretében az Axelero négy éven keresztül támogatja a Marketing Oktatás Fejlesztéséért Alapítványt, illetve ösztöndíjat alapított az „Internet Gazdaság” témakörben kutató legjobb közgazdásznak, aki számára szükség esetén külföldi vagy hazai tanulmányutat is biztosít. A vállalat a napi gyakorlati munkájából származó, az interneten és az internetes piacon szerzett tapasztalatokkal is segíti a tanszéken folyó oktatási munkát. A 2000 óta folyamatosan oktatott online marketing tárgyhoz az idei évtől az Axelero szakmai támogatást nyújt.

A marketing tanszék a vállalat számára rendelkezésre bocsátja a szakterületre vonatkozó legújabb tudományos eredményeket, a marketing, az IT és internet területére vonatkozó kutatásainak anyagát, illetve kedvező feltételekkel végez tanácsadást és kutatást a cég számára. Az Axelero munkatársai továbbá lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek a tanszék által szervezett konzultációs és szakmai továbbképzéseken.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36