HP Photosmart 435

forrás Prim Online, 2003. augusztus 19. 21:07
[smallimage 1 left] A HP három új HP Photosmart digitális fényképezőgépet mutatott be. A Photosmart-család egyik legújabb tagja a kisméretű, elegáns és egyszerűen használható HP Photosmart 435 digitális fényképezőgép.
A 3 MP felbontást nyújtó gép elegáns megjelenését a 3,8 cm képátlójú LCD-kijelző teszi teljessé. Különösen a családok és a kezdő digifotósok számára jelent ideális megoldást.

A fényképezőgép 16 MB belső memóriával és SD/MMC kártyacsatlakozó nyílással rendelkezik. Zárkésleltetése kevesebb mint egy másodperc – tehát azonnal készen áll az újabb felvétel rögzítésére, és sorozatképek készítését is lehetővé teszi. Korlátlan (24 MB/perc sebességű) video- és hangrögzítési lehetőséget kínál.

A HP Instant Share technológiával a felhasználó e-mailhez csatolhatja vagy nyomtatóra küldheti felvételeit. A gép 34 előre programozott célállomás (e-mail cím és nyomtató) tárolására képes, és a kiválasztott fotók körömnyi miniatűrjét küldi el a címzetteknek. A fotók megosztás előtt több szempontból is testre szabhatók.

A HP Direct Print jellemzőjével a felhasználó USB-kábelen keresztül közvetlenül HP Photosmart, HP Deskjet vagy többfunkciós nyomtatóhoz csatlakoztathatja a fényképezőt, és PC közbeiktatása nélkül kinyomtathatja a kívánt fotókat. A géphez a HP Photo & Imaging szoftvercsomag is jár. A csomaghoz tartozó HP Memories Disc Creator alkalmazással a felhasználó DVD-lejátszón, illetve PC-n megtekinthető, személyre szabott fotó CD-t készíthet képeiből.

A HP Photosmart 435 kompatibilis a képmegosztást támogató, vezeték nélküli távvezérlővel felszerelt, opcionális HP Photosmart 8886 fényképezőgép-dokkolóállomással. A gépen belüli elemfeltöltést is támogató egység felhasználói egyetlen gombnyomással PC-re vagy televízióképernyőre küldhetik a kívánt képeket.

Az új modell 2003 október elsején kerül az üzletekbe, 59 990 Ft ajánlott végfelhasználói áron.
Kulcsszavak: HP HP-hu kamera

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Thermaltake bemutatja a The Tower 300 mikro toronyházat

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bejelentette a The Tower 300 mikro toronyházat. A The Tower sorozat az egyik legnépszerűbb termékcsalád, ami az ikonikus függőleges toronyház-kialakításáról ismert. Most egy új mikro-ATX házzal egészült ki – a The Tower 300-zal – egészült ki a sorozat, jellegzetes nyolcszögletű megjelenéssel, és lehetővé téve a hagyományos függőleges és az egyedi vízszintes elhelyezést.

2024. május 13. 16:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36