D-Link Airspot Ticket Printer jegynyomtató

forrás Prim Online, 2004. április 3. 18:48
A D-Link bemutatta a hot spot szolgáltatók teljes körű kiszolgálását biztosító Airspot termékcsaládjának legújabb tagját, a D-Link Airspot Ticket Printer jegynyomtatót.

Ezzel a készülékkel a hot spot szolgáltatók a szolgáltatás igénybevételének helyén részletes nyugtát nyomtathatnak ki. A nyugta tartalmazza a kiadott jelszót és az igénybevétel időtartamát, valamint opcionálisan összekapcsolható a szolgáltatói számlával. A felhasználónak átadott, meghatározott időre szóló nyomtatott jegy tartalmazza a hot spot felhasználói nevet és a belépéshez szükséges jelszót.

Elemzők előrejelzései szerint az internet hot spot-ok felhasználóinak száma a világon 2007-re 25 millióra növekedhet, azonban jelenleg nincs a felhasználói igényeknek elegendő számú hot spot helyszín. A D-Link Airspot Ticket Printert és D-Link Airspot Gateway-t tartalmazó hot spot dobozos termékkel egyszerűen kielégíthetők a nagysebességű szélessávú internet-hozzáférés iránti növekvő fogyasztói igények kávézókban, könyvesboltokban vagy akár szállodákban.

Kulcsszavak: D-Link printer

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59