Új tintasugaras nyomtatók és All-In-One termékek a Lexmark-tól

forrás Prim Online, 2004. május 13. 13:15
A Lexmark bemutatta az új tintasugaras nyomtatóit és All-In-One termékeit, amelyek a vásárlók egy olyan csoportjának igényeit elégítik ki, akik otthoni felhasználóként képeket nyomtatnak, vagy akár kis irodák vagy otthoni irodák (SOHO) profi felhasználói és igényük van a színes dokumentumokra.
Az új tintatechnológia bemutatása

A Lexmark új tintatechnológiája egy 6 színű rendszer, amely először kombinálja a festék alapú és pigmentált tintát. Ezt a 6 színű rendszert együtt használva a Lexmark Premium fényes fotó papírjával, a felhasználók egy széles színskálát érhetnek el és briliáns fényképeket nyomtathatnak élethű színekkel, így az arhiválás méltó párja lesz a hagyományos filmelőhívásnak. Ez a technológia ellenáll a fény fakító hatásának, és képessé teszi a felhasználót, hogy jobban megőrizze szeretett fényképeit és emlékeit.

Tintasugaras multifunkciós készülék a SOHO és az otthoni felhasználóknak - Lexmark X5250 Advanced All-in-one

A Lexmark új tintatechnológiájával az X5250 választható 6 szín és keret nélküli fotónyomtatási lehetőségekkel büszkélkedhet, robosztus tulajdonságaival együtt pedig kielégíti a kreatív felhasználók és az otthoni felhasználók igényeit akár Windows vagy Mac platformon is. Kategóriájában a legnagyobb nyomtatási sebességével az X5250 akár 14 oldalt is képes színesben nyomtatni percenként és akár 20 oldalt is fekete-fehérben. A 48-bites, színes síkágyas szkenner a legapróbb részleteket is rögzíti, és egy érintésre fénymásolja, így tökéletes kreatív projektekre.

Hatékony tintasugaras nyomtató a fényképek szerelmeseinek - Lexmark Z815 színes, tintasugaras nyomtató

Azok számára, akik kifejezetten tintasugaras nyomtatót keresnek, a Z815 egy sokoldalú megoldás akár Windows, akár Mac környezetben. Képes keret nélkül nyomtatni, a színes tintacseppek 3 pikoliternyiek a legtökéletesebb minőségű részletek kedvéért, és az új, 6 szín nyomtatási technológia teszi képessé a Z815-t megdöbbentő minőségű képek nyomtatására. A Z815 akár 14 lapot is képes színesben nyomtatni percenként és akár 20 oldalt is fekete-fehérben. A Z815 a legtökéletesebb választás a minőséget és teljesítményt kereső vásárlók számára.

Fotók igény szerint

A gyors és minőségi fotónyomtatásra tervezve az X5250 és a Z815 lenyűgöző fényképnyomtatási sebességet kínál. Ezek a termékek keret nélküli 10 x 15 cm-es képeket tudnak nyomtatni fényes fotópapírra:
- 32 másodperc alatt QuickPrint módban,
- 61 másodperc alatt Normál módban, és
- két perc és hét másodperc (2:07) Fotó módban.

SOHO - Lexmark F4270 tintasugaras multifunkciós

Az F4270 a SOHO profi felhasználóinak igényeire lett tervezve, akik olyan kompakt megoldást keresnek, amely az igények széles választékához igazítható. Az F4270 a kategóriájában a legjobb, akár 19 lap percenkénti nyomtatására képes fekete-fehérben, és gyors színes sebességben akár 10 lapra percenként.

Az F4270 öt irodai készüléket egyesít és helyettesít: telefon, fax, színes nyomtató, színes fénymásoló és színes szkenner. Kompromisszumok nélküli fax funkcionalitása (33,6 Kb/s sebességű modem, 79 gyorstárcsázási lehetőség, és csoportos fax küldési funkció) lecsökkenti a felhasználó számára az adminisztráció idejét. Továbbá a fax átirányítási funkció ideális azoknak a felhasználóknak, akik két helyszín között töltik idejüket, és átirányított faxot szeretnének használni.

Az F4270 egy gombnyomásra képes másolatot készíteni - PC segítsége nélkül. Akár 16 lap percenkénti másolására is képes fekete-fehérben és akár 10 lapra színesben. Ideális kis munkakörnyezetekbe, az F4270 felhasználói azonosítást (Caller ID) is tartalmaz, és kézibeszélőt is, amely a felhasználó első számú telefonja lehet.
Kulcsszavak: printer Lexmark

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A DA Drive Analyzer előre jelezni a meghajtó meghibásodásából eredő adatokat fenyegető veszélyeket

A vadonatúj AI-alapú lemezhiba-előrejelző szoftver, a DA Drive Analyzer 2.0 már elérhető az ADM App Centralban, és az ASUSTOR NAS-sal együtt használható, hogy előre jelezze, mikor fog meghibásodni egy meghajtó, így elég időt biztosítva, hogy intézkedni tudj az adatok védelméről.

2024. május 12. 12:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36