Biztonságtechnikában erősít a SCI-Modem Telindus

forrás Prim Online, 2004. május 14. 18:45
A NetScreen biztonságtechnikai termékcsalád Premier partnere lett a SCI-Modem Telindus. A legmagasabb szintű partneri cím a SCI-Modem Telindus még intenzívebb előretörését vetíti előre a legfejlettebb biztonsági technológiák területén.
A Juniper Networks cég NetScreen termékcsaládját ma a világ három vezető megoldásának egyikeként ismerik a vállalati tűzfal piacon. Kiterjedt megoldásai költséghatékonyan, a ma fellelhető legjobb technikai megoldásokat használva biztosítják a megfelelő biztonsági szint elérését a vállalatok számára, legyen szó akár tűzfalakról, SSL VPN kapcsolókról, vírusvédelmi megoldásokról, vagy akár IDS rendszerekről.

Magyarországon a SCI-Modem Telindus vállalta azt a feladatot, hogy a NetScreen termékcsaládot sikerre vigye; a most elért Premier partneri elismerés fontos lépés ezen az úton. A SCI-Modem Telindus célja, hogy Magyarországon is szélesebb körben megismertesse a NetScreen, több technológiai területen is a világ jelenleg legjobb megoldásai között számon tartott eszközeit. Ezt szolgálja a szakértői gárda kiképzése és a kapcsolatok szorosabbra fonása a Juniper Networksszel.

A Juniper Networks a szolgáltatói, a kormányzati és a nagyvállalati szegmensben már jól ismert hálózati eszközeiről. Jelenleg a high end routing piac 30%-át és a DSL piac 50%-át uralja. A Juniper 2004 elején vásárolta fel a NetScreen Technologiest, tovább erősítve célját, hogy a jövőben a legjobb hálózati technológiát és a legjobb biztonsági eszközöket ötvöző piacvezető céggé váljon.

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

NIS2 visszaszámlálás: Másfél hónapjuk van a vállalatoknak a NIS2 nyilvántartásba vételre

A NIS2 direktíva számos követelményt fogalmaz meg az EU-tagállamok kiber- és információbiztonságára vonatkozóan. Magyarországon a „2023. évi XXIII. törvény a kiberbiztonsági tanúsításról és a kiberbiztonsági felügyeletről”, azaz a „Kibertan-törvény” implementálja a direktíva rendelkezéseit, melynek értelmében az érintett vállalatoknak 2024. június 30-ig regisztrálniuk kell magukat a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) által kijelölt online felületen.

2024. május 14. 17:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36