Irodát tervez nyitni Budapesten az Eicon Networks

Kovács Attila, 2004. május 26. 17:45
"Eicon RoadShow 2004" címmel tartott május 26-án Budapesten szakmai napot a hálózati üzleti alkalmazások kommunikációs termékeit előállító kanadai Eicon Networks cég.
Marjan Tokar, a cég közép- és kelet-európai területi kereskedelmi menedzsere az esemény kapcsán rendezett sajtótájékoztatón bemutatta az Eicon Networks legújabb termékváltozatait, a hálózati telefónia szoftverszállítójaként ismert (ISV) belga partnercégét, a Voxtront, és kérdésünkre válaszolva megerősítette, hogy a közeljövőben tervezik megnyitni az Eicon Networks budapesti irodáját.

Az 1998 óta a magyar piacon is jelen lévő Eicon termékeket a SCI Modem, a Voxtront a Gamaxnet képviseli, az Eicon típusú ISDN kliens kártyák eladási száma a Matávnál meghaladta a 40 ezret. Az Eicon Diva szerverkártyák új termékcsaládja a Diva Server V-Series, továbbá a Diva Server Soft IP kártya. Szeptemberben jelenik meg a max. 8 portos, analóg vonalakat is kiszolgáló Diva Server Analog kártya. Másik újdonság az Eicon 100%-os vállalatának, a Shivának az azonos nevű VPN gateway termékcsaládja. A szakmai napot a kanadai cég arra is felhasználta, hogy termékeihez hazai szoftverfejlesztő cégeket partnerként megnyerjen (Eicon Networks Technology Partner, Eicon Networks Solution Partner).

A belga Voxtron a következő termékeit mutatta be: S-Butler 2.0 telefonszerver szoftver automatikus hívásszétosztási, hangüzenet, voice-to-email és pop-up képernyő funkciókkal; TeleButler programozás nélküli számítógépes telefónia megoldás (2-64 porttal, analóg és digitális portok, 9999 mailbox, több mint 80-féle alközponttal integrálható, grafikus felhasználói interfész); Axxium továbbfejlesztett TeleButler (szerverenként max. 240 port); agenTel 3.0 szoftver bázisú call center megoldás kis és közepes cégeknek.
Kulcsszavak: Eicon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36