Trend Micro: vírus- és spamvédelem kisvállalkozások HP ProLiant szervereire

forrás Prim Online, 2004. július 13. 17:32
A HP a Trend Micro Client/Server/Messaging Suite for Small and Medium Businesses (SMB – kkv/kis- és középvállalatok) v2.0 szoftvercsomag előtelepítését választotta a Microsoft Windows Small Business Server (SBS) 2003 alapú ProLiant szervereihez.
A Trend Micro Client/Server/Messaging Suite for SMB egy integrált vírusvédelmi és spamszűrő megoldás a munkaállomásokkal, szerverekkel és Microsoft Exchange szerverrel rendelkező kis- és közepes méretű irodai környezetek számára, valamint támogatja a Microsoft Windows SBS 2003 rendszert. A Trend Micrónak olyan speciálisan tervezett termékei vannak, amelyek tervezésekor a kkv ügyfelek átfogó biztonsági megoldásainak beszerzési, telepítési és karbantartási feladatainak egyszerűsítését tartotta szem előtt.

A Trend Micro Client/Server/Messaging Suite for SMB a vállalati hálózaton belüli vírusok megkeresésére és megsemmisítésére készült, és képes az e-mail szervereknél blokkolni a spamek továbbjutását. A közös webalapú felügyeleti konzol leegyszerűsíti a felügyeletet, és megszünteti a több biztonsági megoldás karbantartásából eredő bonyolultságot.

Ezzel a kkv ügyfeleknek kialakított biztonsági megoldás szervercsomaggal a HP első alkalommal kínál vírusvédelmi és spamszűrő megoldásokat az előre telepített Microsoft Windows Small Business Server 2003 rendszert futtató ProLiant szerverekre.

A Microsoft Windows SBS 2003 rendszert ügyfeleiknél beüzemelő megoldásszállítók számára előnyös megoldás az előtelepített Trend Micro biztonsági megoldás használata, melynek telepítése és bevezetése kevesebb időt és erőfeszítést igényel.
Kulcsszavak: szerver HP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14