Juniper Networks NetScreen Firewall/VPN: az "Év terméke"

forrás Prim Online, 2004. december 25. 08:40
A Juniper Networks NetScreen-5GT és -5XT tűzfal és VPN alkalmazásait az Information Security magazin, a SearchSecurity.com és a TheInfoPro 2004-ben az "Év termékének" kiáltotta ki a biztonsági alkalmazások kategóriájában. Az idén harmadik alkalommal megrendezett verseny díjazottjait az Information Security e havi számában tették közzé.
"A Juniper Networks NetScreen 5-ös sorozatú tűzfal/VPN célhardverek telibe találtak a fiókirodák és távmunkások körében" - méltatta a terméket az aranyéremről szóló cikkében az Information Security. "A Juniper Networks, a NetScreen Technologies az év egy korábbi szakában történt megvásárlásával megteremtette biztonsági kezdeményezéseinek azonnali hitelességét. Termékei igazán jól használhatók, felettébb megbízhatók, és pontosan azokat a funkciókat tartalmazzák, amelyekre a vállalatoknak szükségük van. Az állapottartó csomagszűrés és a mély csomagelemzés ("Stateful Inspection" & "Deep Inspection") eszköze észleli a protokoll és az alkalmazás szintű támadásokat; az 5GT-ben nagy hangsúlyt kap a beágyazott Trend Micro vírusvédelem."

"Magyarországon is a Netscreen 5GT a legsikeresebb és a legnagyobb számban eladott tűzfalterméke a Junipernek" - mondta el Dávid András, a Juniper Networks céget képviselő RelNet Kft ügyvezetője.

A díjat a TechTarget tulajdonában lévő Information Security, a SearchSecurity.com és a TheInfoPro (www.theinfopro.net) szerkesztői nyújtották át. Egy biztonsági szakemberekből - köztük szakírókból és több mint 270 vállalat információbiztonsági vezetőjéből - álló gárda választotta ki 1200-nál is több idén bevezetett és piacra került biztonsági termék közül az "Év termékét". A győztes termékeket változatos vizsgálati szempontok szerint értékelték, melyek között szerepelt a márka és annak elismertsége, a termék és a műszaki segítségnyújtás minősége, a technikai újítások, a stratégiai látásmód és a versenytársakhoz képest elfoglalt pozíció.
Kulcsszavak: Juniper Networks tűzfal

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59