Tűzfalforgalmi szabadalmat jegyeztetett be a McAfee

forrás Prim Online, 2005. február 2. 17:00
A szabadalmazott tűzfal-technológia számos termék és program forgalmi eseményeinek követését teszi lehetővé, valamint megjeleníti ezeket a világtérképen.
Az Amerikai Szabványügyi és Védjegy Hivatal 6839852-es szám alatt bejegyezte a Network Associates újabb szabadalmát, amelynek címe "tűzfalrendszer és módszer hálózatfeltérképező képességekkel".

A technológia számos termék és program forgalmi eseményeinek követését teszi lehetővé, s megjeleníti ezeket a világtérképen. A térkép segítségével megállapítható az egyes forgalmi események eredete és keletkezésük földrajzi helye. A számos példa közül egy: a tűzfal segítségével egy távoli és egy helyi számítógép kapcsolatát megfigyelve a forgalom lekövethető és az új technológia segítségével a forgalom útja megjeleníthető a világtérképen. Optimális esetben a technológia egy személyes tűzfal részeként alkalmazható, és a megjelenített útvonal egyes hálózati szegmensek, városok vagy országok szerint is leképezhető. Így a felhasználó földrajzilag is nyomon követheti a különféle eseményeket.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38