HP iPAQ ajándék szoftvercsomaggal

forrás Prim Online, 2005. december 13. 15:30
A HP Magyarország a piacon teljesen egyedülállóként, december közepétől minden HP iPAQ vásárlónak egy Startpaq CD-t ad ajándékba, hogy az iPAQ új, eddig sosem látott tartalommal  bővülhessen ki.

Ajándék lónak ne nézd a fogát! De miért is ne?  - gondolhatnánk a HP legújabb, december közepétől életbe lépő egyedülálló akciójáról! A cég ugyanis minden HP iPAQ-hez egy olyan teljes értékű szoftvercsomagot ajándékoz, mely tartalmazza számos hazai és külföldi, érdekes és hasznos fejlesztést, szoftveres kiegészítőt, melyek a HP ezen kézi számítógépére készültek. A CD rengeteg új felhasználási területet mutat be, melyek merőben új távlatokat nyithatnak meg a felhasználók előtt, bemutatva a birtokolt készülékben rejlő lehetőségeket!

A kézi számítógépek népszerűsödésével egyre több cég tevékenységi köre bővült ki hazánkban is az iPAQ-re optimalizált programok fejlesztésével. A CD-n ízelítőt kaphatunk tucatnyi hazai fejlesztő alapvetően az üzleti élet különféle területeire megoldást nyújtó speciális fejlesztéseiről. Ezen alkalmazások akár a világpiacon is megállnák helyüket, így külön öröm számunkra hogy egy nagy csokorral nyújthatunk át felhasználóinknak ezekből a nem mindennapi ötletekből, melyek minden iPAQ birtokos számára jelenthetnek új, az üzleti életet egyszerűbbé, gyorsabbá és produktívabbá varázsló gyöngyszemekből. A CD kiemelt szoftverei között van egy teljes körű magyarítás, mely az operációs rendszer nyelvezetét magyarítja. De ez csak a kezdet, hisz a szoftvercsomag tartalmazza még az iPAQ kéziszámítógépek elengedhetetlen kellékét, az AeroMap Vénusz térkép - és navigációs szoftver legújabb verzióját, illetve 10db ingyenes játékot, mely a PDAMill fejlesztőgárdáját dicséri!

Itt akár meg is állhatnánk, hisz ajándéknak már ez is igen szép, de ha már jön a karácsony, akkor miért ne tegyük azt valóban különlegessé? A szoftvercsomag épp ezért a fentieken túl magában foglal még további ingyenes programokat is, az asztrológia témakörétől kezdve egészen a különböző típusú lejátszó programokig mindent.

A CD külön részét képezik a Microsoft programok, melyek szintén iPAQ-re optimalizált, praktikus megoldásokat kínálnak, de nem maradtak ki az elektronikus könyvek sem. A modern technikának hála, egyszerre tarthatjuk kezünkben a világirodalom sok klasszikusát, a legújabb szórakoztató és modern műveket, valamint kedvenc képregényeinket is! De a filmek szerelmeseinek sem kell szomorkodniuk, hisz a Videofilmek mappában olyan rövidfilmek találhatók, melyek iPAQ kijelzőre optimalizáltak.

Külön ajándékot kapnak azok a vásárlók, akik a www.hp.huipaq_klub oldalon frissen beszerzett iPAQ kézi számítógépük sorozatszámának segítségével beregisztrálnak az iPAQ klubba. Ugyanis a legfrissebb hírek és magyar nyelvű kézikönyvek mellett most karácsony alkalmából minden régi és új tag szabadon letöltheti és használhatja a M.I.T. Systems magyar-angol-német szótárát. A nagyszerű és roppant praktikus szoftvernek ez a legújabb verziója már támogatja a HP iPAQ hw6515 kéziszámítógép négyzet alakú kijelzőjét is, így mindenképpen érdemes ellátogatni a klubba !

(X)

Kulcsszavak: pda HPQ-hu HPQ

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14